Black Mirror 6. Sezon Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Black Mirror 6. sezon oyuncu kadrosu ile sezona büyük bir giriş yapacakmış gibi görünüyor. İşte 6. sezon kadrosu!

Black Mirror 6. Sezon Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Black Mirror 6. sezon oyuncu kadrosu açıklığa kavuştu. Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Black Mirror’ın altıncı sezonu, hayranlar tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor ve yeni sezon ile ilgili her yeni bir bilgi ve söylenti, hayran kitlesi tarafında büyük bir karşılık buluyor.

Dizinin yeni sezonunun şu an yapım aşamasında olduğuna yönelik söylentiler var. Variety tarafından paylaşılan bilgilere göre dizinin altıncı sezonunda daha önce Breaking Bad gibi dünya çapında popüler dizide oynamış Aaron Paul (Jesse Pinkman) gibi oyuncular yer alacak.

Black Mirror 6. Sezon Oyuncuları

Yukarıdaki oyuncuların üç bölümde yer alacağı belirtildi. Bu da dizinin yeni sezonundaki diğer bölümler için daha fazla oyuncu ile anlaşılacağı anlamına geliyor.

Bilindiği üzere Black Mirror’ın her bölümünde farklı bir hikâye işleniyor. Bu hikâyeler ile ilgili detaylar şimdilik gizli tutuluyor ancak 6. sezonun Miley Cyrus, Andrew Scott, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace ve Anthony Mackie’nin oynadığı ve sadece 3 bölümden oluşan 5. sezondan daha uzun olacağı öne sürülüyor.

Şu an bölüm sayısının 5’ten daha fazla olması yönünde beklentiler var. 6. sezonda yer alacağı öne sürülen Aaron Paul, daha önce Westworld dizisinde Caleb Nichols karakterini canlandırmıştı. Danny Ramirez ise en son Top Gun: Maverick gibi yapımlarda görülmüştü. Danimarkalı aktris Rugaard ise The Rising adlı dizide başrol olarak yer alıyor.

Görünüşe bakılırsa izleyiciler, çok iyi bir oyuncu seçimine sahip olan beşinci sezon ile altıncı sezon arasında kıyaslama yaparken oldukça zorlanacak. Siz Black Mirror 6. sezon oyuncularını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version