Black Desert Online için kapalı beta kayıtları başlıyor!

Dünya çapında milyonlarca oyuncuya ulaşan Black Desert Online, resmi Pearl Abyss sunucularında tamamen Türkçe oynanabilecek. 

Kapalı Beta, 8 Kasım”da başlıyor

Geçen ay düzenlenen GameX Fuarı”nın en büyük standında sevenleriyle buluşan Black Desert Online, Kapalı Beta sürecini 8 Kasım 2017 tarihinde başlatıyor. 11 – 30 Ekim tarihleri arasında yapılacak ön kayıtlarla Kapalı Beta”yabaşvuru yapanlar arasından seçilen oyuncular Kapalı Beta”ya katılabilecek. ön Sipariş paketini satın alan oyuncular ise herhangi bir ön kayıt yaptırmadan Kapalı Beta”ya katılma şansı yakalayacaklar.

CCM ile oluşturulan karakterler saklanabilecek

Erken Erişim paketlerini alanlar, karakter özelleştirebilmeyi sağlayan CCM sürecine de ek ücret ödemeden katılabilecekler. Kapalı Beta sürümüne yama olarak eklenebilen CCM paketi, 11 Ekim tarihinde indirmeye açılacak. Bu sürüm ile oluşturulan karakterler, oyuncuların bilgisayarına kayıt edilebilmesinin yanı sıra, Kapalı / Açık Beta ile tam sürüme dahil edilebilecekler. Ayrıca CCM için oyunu indirenlerin daha sonraki Kapalı / Açık Beta için oyunu tekrar indirmesine gerek kalmayacak, güncellemeleri yeterli olacak.

Exit mobile version