Bixby Nedir, Nasıl Kullanılır, Nasıl Kapatılır?

Bixby nedir sorusuna cevap arıyorsanız doğru yere geldiniz. İşte Samsung kullanıcılarının Bixby ile ilgili merak ettiği bilgiler!

Bixby Nedir, Nasıl Kullanılır, Nasıl Kapatılır?

Bixby nedir sorusunun cevabını Samsung marka bir akıllı telefon kullanıyorsanız arıyor olabilirsiniz. Yapay zekâ ile konuşmak, sohbet etmek için de tercih edilebilen Bixby ile neler yapabileceğinizi bilmek, size telefon kullanırken oldukça büyük avantaj elde ettirebilir.

Samsung tarafından geliştirilen Bixby ile ilgili soru işaretlerinizi gidermek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bixby’nin ortaya çıkışı da dahil olmak üzere hakkında ne kadar sorunuz varsa bu yazının sonunda hepsine yanıt bulacaksınız.

Bixby Nedir?

Bixby, Samsung tarafından geliştirilen sanal asistandır. 2017 yılında Siri, Google Asistan gibi oldukça gelişmiş kişisel asistanlara alternatif olarak duyuruldu. Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S10e, S10, S10+, Fold, Note10, Note10+, Note9, S9, S9+, Note9, S8 ve S8+’ta mevcuttur.

Sorularınızı yanıtlar, sesli komutlarınıza göre eyleme geçer ve çok daha fazlasını yapar. Google Lens gibi kamera ile gösterdiğiniz tüm nesnelerin ne olduğunu tanımlar. Örneğin bir çiçek türünü öğrenmek istiyorsanız Bixby’den bunun ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Şirket, sanal asistanını sürekli olarak geliştiriyor. Asistan şu anda cihazınızda kolay bir şekilde gezinmenize yardımcı olmak gibi önemli bir görev üstleniyor. Yapay zeka ile desteklendiğinden günlük davranışlarınızı da takip eder ve günün sonunda size ve ilgilendiğiniz şeylere göre özelleştirilmiş olur.

Google Asistan ve Siri’de olduğu gibi sizin sesinizi tanıyabilir. Bir başkası soru sorduğunda hiçbir tepki vermezken siz bir soru sorduğunuzda ya da bir şey istediğinizde anında geri dönüş yapar.

Bixby Nasıl Kullanılır?

Bixby Türkçe Yapma

Bixby şimdilik Türkçe dilini desteklemiyor ancak Samsung, sanal asistanı diğer dillerde de kullanıma sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu gelecekte Bixby’nin Türkçe de kullanılabileceği anlamına geliyor.

Bixby Kapatma / Devre Dışı Bırakma Nasıl Yapılır?

Exit mobile version