Bixby, Galaxy AI Özelliklerine Kavuştu

Bixby, Galaxy AI özellikleri ile çok daha etkili hâle geliyor. Özet çıkarmaktan sesi yazıya dökmeye kadar birçok özellik sunuyor.

Bixby, Galaxy AI Özelliklerine Kavuştu

Samsung, Galaxy S24 serisi ile yapay zeka ile desteklenen özellikler içeren Galaxy AI’ı tanıttı. Bu özellikler şu anda sadece Galaxy S24 serisinde mevcut ancak Galaxy S23, Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5 ve Galaxy Tab S9 serisine de gelmesi bekleniyor.

Samsung artık Galaxy AI’ı Bixby ile entegre etti. Bu da Bixby sesli komutlarını kullanarak Galaxy S24’teki AI özelliklerine erişebileceğiniz anlamına geliyor.

Bixby, Galaxy AI ile Entegreli Çalışacak

Galaxy S24 kullanıcıları, Bixby ile Galaxy AI özelliklerini oldukça kolay bir şekilde kullanabiliyor. Örneğin görüntülemekte olduğunuz web sayfasını Bixby’den özetlemesini isteyebilirsiniz. Bu talebinizi aldıktan sonra sizin için web sayfasının bir özetini çıkaracaktır.

Bixby ayrıca notlarınız arasından dilediğinizi seçip özetlemenizi istemeniz durumunda onun özetini çıkarmanıza da olanak da tanır. Ayrıca Bixby’den bir ses kaydını belirli bir dilde yazıya dönüştürmesini de talep edebilirsiniz. Bixby sesli komutunu kullanarak çeviri modunu açabilirsiniz. Samsung Internet, Samsung Notes ve ses kaydedici de olmak üzere birçok Samsung uygulaması ile uyumlu olarak çalışıyor.

Sesli arama sırasında gerçek zamanlı olarak tercüme edebilir, Samsung klavye uygulamasını kullanarak yazarken meydana gelen yazım yanlışlarını otomatik olarak giderebilir, web sayfası özetleri çıkarabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Exit mobile version