Bitcoin Yeniden Yükselişte! Her An Her Şey Olabilir

Digital cryptocurrency gold bitcoin, electronic computer component and american dollar. Business concept of new virtual money

Her yerden büyük bir ilgi toplanmayı başaran Bitcoin yeniden yükselişte. Dünya genelinde yaşanan belirsizlik ortamı aynı zamanda bu kripto para biriminin de iyice dengesiz davranmasına neden oldu. İşte merak ettiğiniz bütün detaylar.

Kripto paralar günümüzün en çok dikkat çeken teknolojileri arasında yer alıyor. Özellikle de Bitcoin bunlar içerisinde çok farklı bir yere sahip diyebiliriz. Normal şartlarda keskin düşüşler veya yükselişlere sahip olan bu kripto para birimi, şimdilerde son derece yatay bir seviyede ilerliyor.

Uzun süredir düşen Bitcoin yeniden yükselişte

20 Haziran 2020 tarihinde 9200 dolar seviyelerinde seyreden Bitcoin aniden 9700 dolar civarına kadar çıktı. Özellikle de gece saatlerinde yükselmesi ile bilinen bu kripto para birimi gerçekten de büyük şaşkınlık yarattı.

Bitcoin yeniden yükselişte

Herkesin daha çok ayı sezonunda olduğumuzu düşündüğü şu günlerde kripto para birimi herkesi şaşırtmayı başardı ve hızlı bir yükselişe geçti. Şimdilerde 9600 dolar seviyelerini destek noktası haline getiren bu kripto para birimi, sağlam bir şekilde durmaya çalışıyor. Direnç seviyesi ise yaklaşık olarak 9800 dolar civarında. Henüz bu noktayı kırıp kıramayacağı bilinmiyor.

Bazıları 6000 dolar seviyelerine kadar düşebileceğini düşünürken, kimileri de 12 bin doların üzerine çıkacağını ifade ediyor. Bakalım ilerleyen günlerde Bitcoin için nasıl bir gelişme ortaya çıkacak? Konuyla ilgili tahminleriniz varsa yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Sony’nin Yeni A8 4K HDR OLED TV’leri Satışa Sunuldu

Exit mobile version