Bitcoin Sert Hareketler İle Devam Ediyor

Oldukça büyük bir hacme sahip olan Bitcoin, sert hareketler ile devam ediyor. Hadi gelin konuyla alakalı detaylara birlikte bakalım.

Kripto paralar her geçen gün değerini daha fazla artırmayı başarıyor. Özellikle de Bitcoin bu alanda çok daha iyi bir performans sergiliyor diyebiliriz. Her geçen gün 100 de 4 gibi büyük artışlar yaşayan bu kripto para birimi durmak nedir bilmiyor.

Sadece Bitcoin değil aynı zamanda diğer alt koinlerde de hemen hemen aynı yükselişleri görmek mümkün. Şu andaki değeri 20 bin seviyelerine kadar çıkmak üzere.

Bitcoin sert hareketler ile gündemde

Bitcoin piyasa hacmi şu anda 336 milyar dolar seviyelerine kadar yükseldi. Böyle bir değer kazanmasını neredeyse kimse beklemiyordu. İlk 100 arasında yer alan kripto paralara bakıldığında onlarda da yine benzer bir yükseliş yaşandığı görülüyor.

Bitcoin sert hareketler

Bu yükselişler elbette her zaman devam etmeyecek. Muhtemelen bir süre daha inişli çıkışlı devam edecek gibi görünüyor. Özellikle de merkez bankalarının vereceği karar burada son derece önemli. Eğer dünya genelinde merkez bankaları olumsuz tavır sergilerse muhtemelen düşüş yaşanacak.

Onun yaptığı yükseliş ve düşüş hareketleri ile ilgili bir diğer önemli nokta ise yapılan açıklamalar. Bazı açıklamalar, onun fiyatlarında hiç beklenmeyen bir yükseliş ve düşüş yaşatabiliyor. Son dönemlerde ABD Başkanı tarafından yapılabilecek açıklamalar burada kaygı yaratıyor. Sizce bu kripto para birimi nasıl bir gelişim gösterecek? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version