Bitcoin 20 Bin Dolar Seviyesine Tırmanıyor

lots of bitcoins - bit coin BTC the new virtual money

Dünyanın en büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin, 20 bin dolar seviyelerine kadar ulaşmak üzere. Hadi gelin herkesin dikkatini çeken bu yükselişin detaylarına bakalım.

Bütün dünyada güven sağlayan ve bu nedenle de yatırımcı sayısını artıran Bitcoin; 18.766,79 dolar seviyelerine kadar geldi. Bu rakamlar normal şartlarda kolay kolay görülebilecek cinsten değildi. Ancak bazı büyük platformların da işin içine girmesiyle birlikte Bitcoin yerini sağlamlaştırdı.

Sadece bu hafta içerisinden yaklaşık yüzde 17 değer kazanan Bitcoin, tahmin edilenden çok daha hızlı bir yükseliş yakaladı. Bundan 4 yıl önce Bitcoin yine benzer atılımlar gerçekleştirmişti.

Bitcoin 20 bin dolar olmak için iyice hızlandı

LINE Corp. ve PayPal gibi şirketler, Bitcoine destek vermeye başlayınca bu kripto para biriminin yükselişi daha da hızlandı. Ayrıca Twitter CEO’su yine büyük bir destek sunduğunu açıkladı.

Bitcoin 20 bin dolar

Bitcoin yine bundan 4 yıl kadar önce ciddi miktarda yükseliş yakaladı. Hatta şimdikinden çok daha fazla bir yükseliş olduğu söylenebilir. Ancak bu yükseliş daha çok bireysel alımlarla ortaya çıkmıştı. Şimdi ise kurumsal şirketlerin desteği çok rahat bir şekilde bu kripto parayı zirvelere taşıdı.

Bundan sadece 5 ay kadar önce hiçkimse Bu kripto para biriminin bu kadar yükseleceğini tahmin etmiyordu. Hatta çoğu kişi düşeceğini bile düşündü. Ancak Bitcoin herkesi ters köşeye getirmeyi başardı. Sizce Bitcoin önümüzdeki günlerde nasıl bir değişim yaşayacak? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version