Birlikte Film İzleme Yöntemleri

Birlikte film izleme yöntemleri ile yanınızda olmayan kişiler ile bir film gecesi yapabilir, gece boyunca eğlenebilirsiniz.

Birlikte Film İzleme Yöntemleri

Birlikte film izleme ve tek başına film izleme birbirinden çok farklı deneyimlerdir. Aile üyelerinizden uzakta yaşıyorsanız, arkadaşlarınız ile aynı yerde değilseniz, bu deneyimi birlikte yaşamak istediğiniz insanlar ile aranızda uzun bir mesafe varsa bunu deneyimleyemeyeceğinizi düşünebilirsiniz ama bu tam olarak doğru değildir.

Teknoloji artık oldukça gelişti. İnternetiniz var, bu deneyimi sevdiğiniz insanlardan uzak da olsanız yaşamanıza imkân sunan çok sayıda hizmet var. Unutulmaz bir film gecesi yaşamak istiyorsanız aşağıdaki yöntemlere başvurabilirsiniz.

Birlikte Film İzleme Yolları

Arkadaşlarınızla aynı anda film izlemenin yollarını arıyorsanız bu yöntemlere göz atabilirsiniz. Yukarıdaki hizmetlerle ilgili detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Teleparty

Teleparty ya da eski adı ile Netflix Party, birden fazla Netflix kullanıcısının aynı anda film izlemesi için geliştirilen bir eklentidir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, her kullanıcının bir Netflix hesabının olmasının gerekmesidir.

Teleparty ilk olarak Netflix Party olarak piyasaya sürülmüştü fakat daha sonra yeni yeni dijital yayın platformlarının ortaya çıkması ile isim ve strateji değişikliğine gitti. Netflix Party şu an Teleparty olarak biliniyor. Netflix’in yanı sıra Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime Video ve daha birçok dijital yayın platformunu destekliyor.

Bir tele parti başlattığınızda oynatılan video, dizi ve benzeri içerikler herkes için senkronize edilir. Kenarda kullanıcıların birbirleriyle sohbet edebileceği bir alan yer alır. Bu alanda partideki diğer kişilerle içerik hakkında sohbet edebilirsiniz.

Amazon Watch Party

Amazon, Prime kullanıcılarına aynı anda bir içerik izlemelerini sağlayan “Watch Party” adlı bir özellik sunuyor. Bu özellik sayesinde diğer Amazon Prime kullanıcıları ile eş zamanlı olarak film izleyebilirsiniz.

KastApp.co

Herhangi bir dijital yayın platformunda aboneliğiniz bulunmuyorsa ya da arkadaşınız sizin kullandığınız dijital yayın platformunu kullanmıyorsa Kast’ı kullanarak film izleyebilirsiniz. Bu web sitesi, ekranınızı onlarca kişi ile paylaşmanızı sağlıyor. Bununla birlikte Kast tarafından sunulan filmleri de izleme şansınız bulunuyor.

Watch2Gether

YouTube’da çok sayıda film bulunuyor. Bu filmler arasından eğer ilginizi çeken bir film varsa Watch2Gether adlı web sitesinde bir oda oluşturabilir, arkadaşlarınıza odanın bağlantısını gönderip odanıza katılmalarını sağlayabilirsiniz. Daha sonra sizin açacağınız bir filmi hep birlikte izleyebilirsiniz.

Exit mobile version