Birinin Doğum Gününü Öğrenme Yöntemleri

Birinin doğum gününü öğrenme yollarını arıyorsanız rehberimizdeki yöntemler sizi doğrudan amacınıza ulaştıracaktır.

Birinin Doğum Gününü Öğrenme Yöntemleri

Birinin doğum gününü öğrenme içinde bulunduğumuz dönem sayesinde hiç de zor değildir. İnternette biraz arama yaparak çok sevdiğiniz insanların doğum gününün ne zaman olduğunu öğrenebilirsiniz.

Değer verdiğiniz bir insanın doğum gününü bilmek önemlidir çünkü doğum günü kutlamaları, insanlara kendilerini değerli hissettirir. Arkadaşınıza vereceğiniz küçük bir hediye, o kişinin gerçekten değerli hissetmesini sağlar.

Çoğu insan için hediyeye bile gerek yoktur. Bazıları için doğum gününün hatırlanması yeterlidir. Doğum gününü hatırlayan insanlar, o kişinin gözünde oldukça önemli bir yere sahip olur.

Siz de bu görüşe katılıyorsanız muhtemelen rehberimizi incelemek isteyeceksinizdir. Bu rehberde hem insanların doğum gününün ne zaman olduğunu bulmanızı hem de bu önemli tarihleri unutmamak için neler yapabileceğinizi öğreneceksiniz.

Birinin Doğum Gününü Öğrenme Yolları

Herhangi bir kişinin doğum gününü bulmak için başvurabileceğiniz yöntemler bu şekildedir. Bu yöntemler hakkında detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Facebook Hesabını Kontrol Etme

Facebook gibi sosyal medya platformlarında doğum günü tarihi eğer gizlenmemişse istediğiniz kişinin ne zaman doğduğunu öğrenebilirsiniz. Facebook’ta kullanıcılar bu tür bilgileri herkesin ya da sadece arkadaşların görebileceği ayarlayabilir. Bu bilgiler arkadaşların görebileceği şekilde ayarlanmışsa o kullanıcıya arkadaşlık isteği göndermeniz gerekir.

Twitter Profilinde Balon Olup Olmadığına Bakma

Twitter, doğum günü gelen kullanıcıların profilinde uçan balonlar gösterir. Kullanıcının doğum gününü tamamen unutmadıysanız, aklınızda iki tarih var ama hangisi olduğundan emin değilseniz Twitter profiline gidebilirsiniz. Profilde balonlar uçuyorsa o gün ilgili kullanıcının doğum günüdür.

Hesabın sahibi eğer doğum tarihini gizlememişse biyografi kısmından doğum tarihini görmeniz de mümkündür.

Instagram’daki Paylaşımları İnceleme

Çoğu kullanıcı, doğum günlerini ölümsüzleştirmek ister. Bunu da fotoğraf ya da video çekerek yapar. Instagram artık hayatımızın en özel anlarını paylaştığımız bir sosyal medya platformu olduğundan kişinin doğum gününü öne çıkan hikâyelerden ya da paylaştığı normal gönderilerden öğrenebilirsiniz.

Doğum Günlerini Hatırlamak İçin Neler Yapılabilir?

Exit mobile version