Bim, uygun fiyata Huawei Y5 satacak!

Huawei y5

Bünyesinde dönem dönem uygun fiyatlarla teknolojik ürünlerde satan mağazalar zinciri Bim’de, 8 Şubat tarihi itibari ile yeni bir akıllı telefon modeli satışa sunuluyor. Bim mağazaları düşük bir fiyata Huawei Y5 satacak.

Huawei y5

Huawei Y5 nasıl bir telefon?

2018 model bir giriş seviyesi telefon olan Huawei Y5’i stoklarına getirecek olan Bim, cihazı sadece 899 tl’lik bir fiyatla müşterileriyle buluşturacak. Bir telefondan fazla bir beklentiye sahip olmayan kullanıcıları fazlasıyla memnun edecek model, 5.45 inçlik bir ekranla geliyor. Arkada 6, öndeyse 5 megapiksel çözünürlüğünde bir kamerası bulunan telefon Cortex-A53 işlemciye sahip. 3020 miliamperlik bir bataryası bulunan akıllı telefon, 2 GB’lık bir RAM’e sahip. İki yıllık Huawei Türkiye garantisi ile satışa sunulacak olan cihaz, 16 GB’lık dahili bir depolama alanına ev sahipliği yapıyor.

Fırsatı kaçırmamak için 8 Şubat 2019 sabahı Bim mağazaların önünde yerinizi almayı unutmayın. Cihazlar sayılı stoklarla satışa sunulduğundan, geç kalan müşteriler mağazalardan elleri boş dönebiliyorlar.

Oppo RX17 Neo Türkiye’de satışa sunuldu!

Exit mobile version