Bill Gates Koronavirüs Aşısının Yakında Bulunacağını Söyledi

Dünyanın en çok dikkat çeken insanlarından olan Bill Gates Koronavirüs ile ilgili çok önemli bir detaya değindi. Herkesin merakla beklediği aşı çalışmaları için detaylar verdi. İşte koronavirüs aşı çalışmaları ile ilgili merak ettiğiniz her şey.

Herhangi bir salgın ortaya çıktığında onu durdurmanın en etkili yollarından birisi de hiç şüphesiz aşı geliştirmektir. Ancak aşı geliştirme süreci bazen 3 yıl gibi uzun bir zaman alırken, bazen de birkaç ay içerisinde sonuç alınabiliyor. Ancak her iki durumda da sürenin kısa olduğunu söylemek mümkün değil.

Bill Gates Koronavirüs aşısı için tarih verdi

Salgın süreci başladığı günden beri çok ciddi bir çalışma yürüten Bill Gates özellikle aşı ile ilgili olanlara öncelik veriyor. Aşı çalışmaları yoğun olursa, Bill Gates kurtuluşun gelebileceğini söylüyor.

Microsoft şirketinin sahibi olan Bill Gates tarafından yapılan açıklamalarda virüs sürecinden kurtulmanın en az 9 ay alacağını söyledi. Genel olarak değerlendirildiğinde bu süreç hiç kısa değil.

Dünya virüs süreci ile uğraşmaya devam ederken aşı çalışmaları da büyük bir hızla ilerliyor. Sizce aşı ne zaman bulunabilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version