Bill Gates Hakkında İlginç İddalar Ortaya Atıldı!

Koronavirüs süreci boyunca neredeyse her gün konuşan Bill Gates hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı. Komplo teorilerinin adeta merkezinde yer alan Microsoft’un kurucusu, iddialar hakkında net konuştu. İşte merak edilen bütün detaylar.

Microsoft şirketinin kurucusu olan ve birçok yeniliğin öncüsü konumunda yer alan Bill Gates, sürekli olarak iddiaların merkezinde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili çıkan insanlara çip takacak teorisi, henüz birçok insan tarafından doğru kabul ediliyor. Bu durum kulağa çok çılgın gelse bile, onunla ilgili ortaya atılan komplo teorileri çığrından iyice çıktı.

Bill Gates teorilerin aptalca olduğunu söyledi

Microsoft’un kurucusu ile ilgili yapılan değerlendirmelerde, kullanacağı aşı yöntemiyle birlikte insanlara çip takacağı söyleniyordu. Ayrıca tedavi yöntemlerinin tamamında kısırlaştırıcı bazı etkenlerin olacağı ifade edildi.

Bill Gates kendisine bu tür komplo teorileri yöneltenlerin sadece halktan kişiler olduğunu düşünüyordu. Ancak ilk defa ABD Başkanı Donald Trump’ın danışmanları bile onunla ilgili bazı iddialar ortaya attı. Danışmana göre Gates, bu virüsü kasıtlı olarak yaydı ve insanları izleyecek bir çip sistemi kurmak istiyor.

Microsoft’un kurucusu tüm bu iddialara oldukça aptalca gözüyle bakıyor. Ona göre bu konuda, açıklama yapmak bile son derece gereksiz. Sizce onunla ilgili ortaya atılan tüm bu iddialar doğru olabilir mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version