Bilgisayarınızda Snapchat Nasıl Kullanılır?

Popüler akıllı telefon sohbet uygulamasına artık doğrudan web'den erişilebilir. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Gelin birlikte bakalım.

Snapchat mesajlaşma uygulaması, dünyanın her yerinde milyonlarca kullanıcıya sahiptir ve herkesin başkalarıyla anında içerik paylaşmasına olanak tanır. Bonus olarak, mesajlar alıcı tarafından okunduktan 24 saat sonra kaybolur. Sohbet dizisini önceki mesajlaşma karmaşasından uzak tutmak, kullanıcı etkileşimini artırmaya yardımcı olur.

Snapchat’in gücünü en iyi Chromebook‘lardan biriyle eşleştirdiğinizde, mesajlaşma oyununuzu bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz. Bu kılavuz, akıllı telefonunuza her zaman ihtiyaç duymadan bilgisayarınızda Snapchat’in nasıl kullanılacağını kapsar.

Bilgisayarınızda Web için Snapchat Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Snapchat’in uygulaması her zaman akıllı telefonlara özel bir uygulama olmuştur. Mesajlaşma hizmetine bir bilgisayardan erişme seçeneği yoktur. Facebook ve Instagram gibi diğer sosyal medya platformları, bir web uygulaması aracılığıyla etkileşimde bulunmanıza ve içerik göndermenize olanak tanır. Ancak şirket, web için uygulamayı piyasaya sürdükleri 2022’nin sonlarına kadar böyle bir özellik sunmadı. Artık telefonunuzu her zaman elinize yapıştırmadan uygulamayı kullanmak için daha fazla seçeneğiniz var. Bunu akıllı telefon uygulamasına eşlik edecek şekilde de kullanabilir ve nerede olursanız olun bağlantıda kalabilirsiniz.

Web için Snapchat uygulamasını bilgisayarınızda kullanmaya başlamak için aşağıdakileri yapın:

Kolay Erişim için Bir Snapchat Masaüstü Kısayol Simgesi Oluşturun

Aşamalı bir web uygulaması, bilgisayarınıza tamamen yerel bir uygulama yüklemenize gerek kalmadan akıllı telefon benzeri bir deneyim yaşamanıza olanak tanır. Bu, masaüstünüze web için uygulamayı kendi penceresinde açan bir kısayol yerleştirir. Uygulamaya web tarayıcınız aracılığıyla yer işareti koyabilirsiniz, ancak bu seçenek, işleri basitleştirmek için masaüstünüze özel bir simge yerleştirir.

Web uygulaması kısayolunu bilgisayarınıza yerleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

Bilgisayarınızda Snapchat Kullanmak, Mesajlaşma Platformunda Daha Fazla Esneklik Sağlar

Bilgisayarınızda web için Snapchat’in uygulamasına dokunmak, akıllı telefonunuzdan daha büyük bir ekrana sorunsuz bir şekilde geçiş yapabileceğiniz anlamına gelir. Web sürümünün özellikleri sınırlı olabilir, ancak Snap’ler göndermek ve başkalarına mesaj göndermek için mükemmeldir. Bu, telefonunuzu başka bir yerde şarjda bıraktığınızda kişisel sohbetlerinize ayak uydurmanızı sağlar. Web için Snapchat’e erişmeniz için size ek bir seçenek sunar. Kısayol simgesini masaüstünüze yüklediğinizde, Snapchat’i web tarayıcınızı manuel olarak açmaktan bile daha hızlı başlatabilirsiniz.

Exit mobile version