Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır, Nasıl Öğrenirim?

Bilgisayarım hangi oyunları kaldırır sorusunu cevaplayan web siteleri ile tek bir tıklama sonucunda hangi oyunları oynayabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bilgisayarım hangi oyunları kaldırır diye merak ediyorsanız bunun cevabını sadece tek bir tıkla öğrenmenize yardımcı olabilecek sayısız sitenin olduğunu bilmek, sizin için mutluluk verici olacaktır.

Aşağıda sıralanan web siteleri sayesinde bilgisayarınızın herhangi bir video oyununu kaldırıp kaldıramayacağını öğrenebilirsiniz. Bu sitelerden ilki doğrudan hangi oyunları oynayabileceğinizi sıralarken diğeri de seçtiğiniz herhangi bir oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmayacağını açıklığa kavuşturur.

Eğer kafanızda belirli bir video oyunu yoksa listedeki ilk web sitesini kullanmanız yararınıza olacaktır. Diğer iki web sitesi, size belirli bir video oyununa göre bilgi vermektedir.

Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır - 1

Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır Sorusunu Cevaplayan Siteler

Bu web siteleri hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

1. PC Game Benchmark Nedir, Nasıl Kullanılır?

PC Game Benchmark, oynayabileceğiniz oyunları bulabileceğiniz en iyi sitelerdendir. Bu sitede bilgisayarınızın özelliklerini belirttikten sonra bu özelliklere göre oynayabileceğiniz video oyunlarını sıralanmış şekilde bulabilirsiniz.

Web sitesini kullanmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir.

2. Technical City Nasıl Kullanılır?

Bilgisayarım hangi oyunları kaldırır şeklinde bir soru soruyor ve çok oynamak istediğiniz bir video oyunu yoksa ilk web sitesini kullanabilirsiniz. PC Game Benchmark hem sıralanan oyunlar hakkında bilgi vermekte hem de inceleme puanını kullanıcılarla paylaşmaktadır. Bu sayede oyunun gerçekten oynamaya değer olup olmadığını görebilirsiniz.

Exit mobile version