BenQ GV1 Mini Projektör İnceleme

BenQ GV1 Mini Projektör

Çarpıcı tasarımı ile öne çıkan BenQ GV1 filmleri, spor karşılaşmalarını, konsol oyunlarını ve diğer her şeyi sadece tek bir ekrana bağımlı formdan çıkarak her yerde izleyebilmenize olanak tanıyor…

BenQ GV1 

Taşınabilir projektörlerin yaşam alanlarına dair sağladığı kolaylık harikulade. Genellikle kompakt ve taşınabilir boyutlarda gelen bu aygıtlarda esas alınan temel unsur multimedyaların sadece bir ya da 2 farklı TV ekranında değil her yerde izlenebilmesi. Yansıtılabilir uygun yüzeyler varsa evin dışı ve tavan dahil. Bu kapsamda birçok teknoloji şirketinin ilginç modellerini test merkezimizde deneyimledik, ancak çok azı BenQ GV1 kadar bizi etkileyebildi…

BenQ GV1 Mini Boyutuyla Her Yerde

BenQ GV1 Özellikler

Fütüristik ve zarif tasarımıyla dikkat çeken BenQ GV1, 3 saatlik bataryasıyla karşılaştığımız en iyi taşınabilir projektörlerden biri. BenQ GV1 taşınabilir projektör, akıllı telefondaki YouTube videolarını duvara yansıtmak veya sevdiğiniz futbol karşılaşmalarını bahçede izlemek gibi ‘keyifli’ taleplerinize yönelik ilginç bir çözüm. Evden eve, odalar arasında taşıyabileceğiniz, gündüz iş için akşam film keyfi sırasında kullanabileceğiniz bu projektör, kullanım kolaylığı da vadediyor.

BenQ GV1, akıllı telefonunuz veya bilgisayarınıza kablolu ya da kablosuz olarak bağlanabilen mini bir projektör. Üstelik tasarımıyla neredeyse ‘taşınabilir bir hoparlör’ olduğunu düşündürüyor. Aslında haksız da sayılmaz, zira görüntüyle birlikte ses de sağlıyor ve bu alandaki performansıyla oldukça iddialı.

BenQ GV1 ile GYM

Hoparlör ızgarası, üstteki projeksiyon kısmını zarif bir şekilde karşılıyor. 15 dereceye kadar hareket edebilen bu kısmın yanı sıra aygıtın üzerinde 4 tane düğme bulunuyor. Bunlar ses seviyesi, güç ve Bluetooth hoparlör olarak kullanım için bir de hızlı bağlantı tuşu. Arka yüzünde bir adet USB Tip-C bağlantı noktası ve şarj girişi var. Kutu içeriğinden HDMI to USB-C kablosu çıkıyor, böylelikle HDMI girişi olan cihazlara bağlayabiliyor, örneğin taşınabilir belleklerden fotoğraf, video aktarabiliyorsunuz.
BenQ GV1, maksimum 200 lümen parlaklık sunuyor. BenQ GV1‘in çözünürlüğü 854×480 piksel fakat upscale özelliği ile 1920×1080’e kadar çözünürlük sağlanabiliyor. Pratik bir menüye sahip. Ürünün menüde gezinmek ve ayarlar gibi diğer tüm kullanım gereklilikleri uzaktan kumandası ile gerçekleştiriliyor. Kurulması oldukça kolay. Açıyorsunuz ve WiFi ile kuruyorsunuz. AirPlay ve Google Cast ile kullanabilirsiniz.

BenQ GV1 Yemek Tarifi

Huawei P40 Pro’yla denediğimizde saniyeler içinde görüntüyü 100 inç boyutta üstün kalitede yansıttığını gördük. Aynı şekilde destekli bir bilgisayar üzerinden sağlanan ile bağlantıda da ekranda ne izliyorsanız yansıtıyor. 5W ses çıkışı gayet iyi. Odayı dolduran bir ses sunumuna sahip. 3 saati bulan şarj dayanıklılığı da gayet ideal.

BenQ GV1 ile Oyun Keyfi

Film keyfinin yanı sıra sunumlar için de ideal bir mobil projektör. Aynı zamanda güçlü ses çıkışı sayesinde gerektiğinde sadece hoparlör olarak bile kullanılabilir. ‘İkisi bir arada’ eksiksiz bir çözüm.

BenQ GV1

BenQ GV1 Mini Projektör

• Taşıması kolay
• Yüksek görüntü kalitesi
• Son derece şık ve fütüristik tasarım
• iOS ve Android desteği
• 3 saatlik batarya
• Kullanımı kolay
• Güçlü ses çıkışı

Benq GV1 Fiyat: 2.799 TL

Exit mobile version