Beklenen Akıllı Telefon Sonunda Geldi: Huawei Honor V20

Huawei Honor V20 akıllı telefon, Aralık 2018’de piyasaya sürüldü. Telefon; inç başına 398 piksel PPI’de, 1080 piksel 2310 piksel çözünürlüğe sahip 6,40 inç dokunmatik ekran ile geliyor. Huawei Honor V20 ile ilgili beni en çok çekmeyi başaran özelliği, arka kameranın müthiş bir netlik kazanması oldu.

Peki Huawei Honor V20 Hangi Özelliklere Sahip ?

Honor V20; sekiz çekirdekli işlemci tarafından destekleniyor ve 6 GB RAM ile geliyor. Telefon, genişletilemeyen 128 GB dahili depolama alanına sahiptir.
Kameralar söz konusu olduğunda Honor V20, arka tarafta 48 megapiksel (f / 1.8) ana kamera ve özçekimler için 25 megapiksel ön kamera içerir.

Honor V20; Nano SIM ve Nano SIM’i kabul eden bir Çift SIM akıllı telefon. Bağlantı seçenekleri arasında; Wi-Fi, GPS, Bluetooth ve USB Tip-C bulunuyor. Telefondaki sensörler parmak izi sensörünü içerir.

Huawei cep telefonları içerisinde bu ürünün; kamera netliği bakımında en iyisi diyebiliriz. Artık kedinizle çektirdiğiniz fotoğraflar, neredeyse hologram canlılığında görünecek.
Ürünün pil özelliği sayesinde; en az 2 gün boyunca şarj korkusu olmadan kullanım da sağlayabileceksiniz. Huawei Honor V20 ile ilgili tüm öneri ve görüşlerinizi, heyecanla bekliyoruz.

Exit mobile version