Battlefield 6 oyununun çıkış tarihi belli oldu

Battlefield 6 oyunuyla ilgili bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. DICE‘ın Star Wars Battlefront 2’ye desteğini tamamlamasından bu yana, stüdyonun hayranları bir sonraki projesini dört gözle bekliyorlar. Kısa bir süre önce, DICE’ın bir sonraki oyununun, uzun süredir devam eden birinci şahıs nişancı serisinin yeni nesil platformlara sıçramasını sağlayacak olan oyunun olacağı doğrulandı. Oyunla ilgili ayrıntılar çok fazla ortaya çıkmadı. Ancak bu kesinlikle er ya da geç değişecek.

BATTLEFIELD 6 OYUNUNUN TANITIM TARİHİ BELLİ OLACAK

Aylarca süren söylentiler, spekülasyonlar ve gerçek sızıntıların ardından DICE ve EA, Battlefield 6’da perdeyi ne zaman aralayacaklarını açıkladı. 9 Haziran Çarşamba TSİ saat 17.00’ye kadar Battlefield hayranları, daha önemli bilgiler öğrenmek için beklemek zorunda kalacak. Ancak teaser aslında yüzeyde göründüğünden daha fazlasını ortaya çıkarıyor.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 6 oyunundan 2 ekran görüntüsü sızdırıldı


Oyunun fragmanı son derece kısa… Ancak bu fragmanın tek amacı, hayranların uygun açıklamayı ne zaman yapabileceklerini bilmelerini sağlamak. Teaser kısa olmasına rağmen, oyunun bazı yönleri, oyunun dünya çapında ilk kez çıktığında hayranların neler bekleyebileceğini gerçekten gösterir. Tabii ki teaserın, hayranları rotadan çıkarmak için olması her zaman mümkündür. Ancak sızıntılar yoluyla oyun hakkında bildiklerimiz göz önüne alındığında bu pek olası görünmüyor.

https://twitter.com/Battlefield/status/1399742535942258691

Birkaç ay önce, sızıntı yapanlar Battlefield 6’nın aslında Battlefield 6 olarak adlandırılmayacağını iddia ettiler. Aksine, oyunun bunun yerine sadece Battlefield adının üzerine herhangi bir sayı eklenmemesini önerdiler. EA ve DICE’ın varlığından bu yana oyun hakkında söylediği her şey bu yönde gidiyor. Teaser bunun en son kanıtı olarak ortaya çıkıyor.

EA ve DICE, yeni Battlefield oyununu “Battlefield 6” olarak adlandırmamak için yola çıktı. Bunun yerine, bir çeşit sayı veya altyazı olan bir “Battlefield oyunu” olarak anıldı. Bununla birlikte, teaser fragmanı oyundan basitçe “Battlefield” olarak bahseder.

Battlefield 6 Ayarı

Teaser, oyunun basitçe hayranlara ayarı hakkında da fikir verir. Bu animasyonun, yakın bir geleceğe sahip Battlefield 6’ya işaret ettiğini varsaymak şaşırtıcı değil.

Battlefield hayranları, oyunun 9 Haziran Çarşamba günü 17:00 ne zaman açıklanacağını kesin olarak öğrenecekler.

Battlefield 6, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için geliştiriliyor.

Exit mobile version