Battlefield 6 oyunundan 2 ekran görüntüsü sızdırıldı

Saygın bir bilgi sızıntısına göre, iki Battlefield 6 ekran görüntüsü çevrimiçi olarak sızdı. Bu da hayranlara merakla beklenen nişancıdan ne bekleyecekleri konusunda bir fikir veriyor. Söylentilere göre yakın gelecekteki ortamın gittikçe artması muhtemel görünmekle kalmıyor. Aynı zamanda oyun kasırga gibi önemli hava etkilerine de sahip olacak. Oyun henüz resmi olarak açıklanmadı. Açıklama her an yapılabilir.

Call of Duty Warzone 3. Sezon Savaş Paketi ücretsiz

BATTLEFIELD 6 İLE İLGİLİ EN ÖNEMLİ SIZINTI

Battlefield 6, pazarlamasını yavaşça artırıyor. Oyunla ilgili önümüzdeki haftalarda büyük bir açıklama yapmaya hazırlanıyorlar. Yakın gelecekte de bir alfa onay aldı. EA, Battlefield 6’daki oynanışın ayrıntılarına hala sıkı sıkıya bağlı kalıyor. Yalnızca devasa topyekün savaşlar gibi belirsiz tanımlar ortaya çıkıyor. Bununla birlikte, oyun hakkında fikir veren birçok sızıntı ve söylenti var. En sonuncusu bugüne kadarki en önemli sızıntı gibi duruyor.

Battlefield 6’dan iki ekran görüntüsü, Reddit aracılığıyla çevrimiçi olarak rastgele ortaya çıktı. İlk bakışta sahte gibi duruyor. Ancak saygın bir sızıntı kaynağı olan Tom Henderson, sözde gerçek anlaşma olduğunu belirtti. Her zaman olduğu gibi, bu yine de bir parça tuzla alınmalıdır. Ancak bu sızıntının en dikkat çekici kısmı, eğer doğruysa, bir kasırganın dahil edilmesidir. Battlefield 6’nın gelişmiş bir yükselmeye sahip olacak. Binaları parçalamak ve oyunculara engel oluşturmak bir kasırga eklemek, maçları sarsmanın kesinlikle harika bir yolu olacaktır.

Ekran görüntüleri nispeten düşük çözünürlüktedir. Muhtemelen bunun bir yakınlaştırma çağrısı ile yakalanmıştır. Ayrıca bu görüntüyü daha da sıkıştırarak devam eden bir çalışma yapısı olduğunu gösterir. Görüntülerin % 100 orijinal olup olmadığını söyleyemiyoruz. Ancak inkar edilemez şekilde sahtecilik yapmak için çok fazla iş var. Gerçekteyse, pilotların bir kasırga tarafından çekilmeye, arabaların kırbaçlanmasına ve hatta binaların parçalanmasına karşı savaşması gerektiği fikrini düşünmek inanılmaz derecede eğlenceli olacaktır.

İkinci ekran görüntüsü, harita üzerinde uçan araçlar nedeniyle, Battlefield 6 için söylentilere daha yakın olduğunu gösteriyor. Bu ayarın, oyunun yayınlanmasından yaklaşık 8 yıl sonra, 2020’de kurulan Battlefield 4 gibi bir şeyle ne kadar kontrast oluşturacağı belli değil. Battlefield 6’nın 2030 yıllarında gerçekleşmesi bekleniyor. Bu nedenle boşluk çok büyük değil.

Exit mobile version