Battlefield 5 Güncellendi Ve Artık Daha Heyecanlı: Yama Notları

Battlefield 5‘in ikinci serbest DLC genişlemesi artık mevcut. Geliştirici DICE, Bölüm 2’nin ilk dalgasını yayınladı: Lightning , PS4, Xbox One ve PC’deki içeriklerin tamamı bu yama notlarıyla yenilendi. Yeni bir mod, silahlar ve oyun düzeltmeleri ile oyun artık çok daha keyifli.

Battlefield 5 Oyununda Neler Değişti ?

Bu haftanın ilavelerine,“daha ​​sıkı ve daha yoğun bir Conquest versiyonu”olarak tanımlanan yeni bir mod olan Squad Conquest geliyor. Burada 8 takıma bölünmüş 16 oyuncunun her birinin “daha fazla taktik düzen” içeren Arras, Rotterdam ve Hamada haritalarının daha küçük versiyonlarında savaşması gerekiyor.

Ayrıca, geliştirici oyuna birkaç yeni silah ekledi: Zk-383 SMG (Medic sınıfı), Modele 1944 yarı otomatik tüfek (Saldırı sınıfı) ve M1922 MMG (Destek sınıfı). Bunların kilidini; Ocak ve Şubat aylarında haftalık zorluklar tamamlayarak açabilirsiniz. Yeni bir araç olan Tank Avcısı da 2. Bölümün bir parçası olarak yolda.

Yeni Mod: Squad Conquest

Squad Conquest; takım başına iki kadronun mevcut üç haritanın daha küçük, daha taktiksel düzenleri ile savaştığı daha sıkı ve daha yoğun bir versiyonudur. Arras, Hamada ve Rotterdam. Bu haritaların hepsinde; 2 takım da 16 oyuncu var. Ayrıca 3 bayrak ve araçlara sınırlı erişim bulunuyor.

Yeni Silahlar

Bunlar Ocak ve Şubat aylarında haftalık zorluklarla elde edilebilecek silahlardan bazıları:

Oynama Stili

Exit mobile version