Battlefield 2042’nin Yeni Sezonu 2022 Yılında Başlayacak

EA ile DICE tarafından yapılan yeni bir açıklama ile Battlefield 2042'nin yeni sezonunun 2022 yılında başlayacağı öğrenildi.

EA’nin yeni oyunu Battlefield 2042’nin erken erişim süreci bu hafta başlıyor.  DICE, Oyunun tam versiyonun ise önümüzdeki hafta başlayacağını açıkladı. Battlefield 2042, oyuncuların karşısına çevrim içi servis modeli ile çıkma kararı aldı.  Yani, oyunda sezonlar ve daha fazlası destekleniyor.  Hatta oyuncuların karşısına sürekli olarak yeni içerikler çıkacak.

Resmi Açıklama Geldi

EA ile DICE tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre Battlefield 2042 oyununun birinci sezonu, 2022 senesinde başlayacak. EA , İlk sezona ait daha fazla bilginin de 2022 senesinin içerisinde oyuncularla paylaşacağını açıkladı. Yapımcı, ayrıca oyuna yeni bir karakter ekleneceğini açıkladı.  EA ve DICE, savaş biletinin ve Battlefield Portal içeriğine ait yeni içeriklerin ekleneceğini belirtti.

Sezon Öncesi Dönem Olacak

EA ve DICE, Battlefield 2042 oyununun birinci senesi içerisinde 4 adet sezon gerçekleştirmeyi planlıyor. Açıklamaların devamına göre birinci sezon başlayana kadar sezon öncesi dönem olacak. Sezon öncesi dönem içerisinde oyuncuların karşısına haftalık görevler, bu görevlerin ucundaki ödüller, sınırlı süreli sunulan oyun modları, Creator Spotlight özelliği ve Battlefield Portal içerisindeki yeni deneyimler çıkacak. Yeni sezon başlayana kadar oyuncular birkaç ay boyunca tüm bunlarla meşgul olabilir ve birinci sezonu bekleyebilir.

Sadece 22 Silah

Ne yazık ki geçtiğimiz günlerde oyuncuların karşısına kötü bir haber çıkmıştı. Oyunun sunucularına erkenden erişmeyi başaran bir oyuncu,  yalnız 22 adet silah olduğunu rapor etmiş. Bu da ne yazık ki böyle bir savaş oyunu için gelgelelim yeterli değil. Yine de bu oyunun erken erişim süreci 12 Kasım 2021 tarihinde başlıyor. Üstelik tam sürüm de 16 Kasım 2021 tarihinde açılıyor. Yani, oyuncular bu 22 adet silahı çok yakın bir tarihte kendileri de test edecek. Buna göre oyuncular silah sayısının az veya yeterli olduğunun kanaatine varacak.

Battlefield 2042 Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600, Core i5 6600K
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560,Nvidia GeForce GTX 1050 Ti
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

Exit mobile version