Battlefield 2042’nin İlk Sezonu Mart’tan Önce Gelmeyecek

Battlefield 2042'nin ilk sezonunun Mart 2022'ye kadar yayınlanmayacağı bildirildi.

Battlefield 2042’nin ilk sezonu, en erken gelecek yıl Mart ayına kadar piyasaya çıkmayacak.

Electronic Arts ve DICE geçen ay Battlefield 2042’yi piyasaya sürdü. Ancak oyunun hayranlarının ilk sezon yayınlanmadan önce biraz beklemeleri gerektiği bildiriliyor. Call of Duty: Vanguard hayranları, en son Activision Blizzard oyununun ilk Sezonu başladı. Ancak Battlefield 2042 oyuncuları muhtemelen Sezon 1 için aylarca bekleyecek.

EA, Battlefield 2042’nin lansmanı ile başlayan sezon öncesi sezonun ne zaman sona ereceğini açıklamadı. Ayrıca çevrimiçi nişancının oyunun ilk sezonunun ne zaman başlayacağını henüz duyurmadı. Twitter’da Temporyal olarak bilinen bir veri madencisine göre Battlefield 2042’nin ilk sezonu, Mart ayının bir noktasında başlıyor.

Yeni Harita Ve Silahlar Geliyor

Temporyal ayrıca Battlefield 2042’nin en son müşterisinin, her biri görevler içeren Sezon 1’in yayınlanmasına kadar on iki sezon öncesi hafta gösterdiğini belirtti. Battlefield 2042 veri madenciliği ayrıca DICE’ın birkaç haftalık bir arabelleğe izin vermiş olabileceğini söyledi.  Ayrıca Sezon 1’in verilerin önerdiğinden daha erken başlayabileceğini öne sürdü.

DICE, Battlefield 2042 içerik düşüşünün, British Columbia’daki bir Kanada-ABD araştırma üssünde gerçekleşen Pozlama olarak bilinen yeni bir haritayı içereceğini zaten onayladı. Sezon 1 ayrıca yeni Uzmanlar, silahlar ve oyun modları içerecek. Aynı zamanda bir Battle Pass aracılığıyla kendi içerik hattını da sunacak.

Deprem Özelliği Geliyor

Eğer bu söylenti doğruysa ve sızdırılan haritanın da açıklamaları doğruysa, Battlefield 2042 oyununa birinci sezon ile deprem özelliği de gelecek. Bu deprem, muhtemelen hortum ve kum fırtınası gibi olaylara benzer şekilde, dinamik bir halde çalışacaktır. Haritanın hikayesine göre yaşanan deprem, bir toprak kayması oluşturuyor. Ve bu doğal afet, merkeze zarar veriyor. Yaşanan bu depremin ardından dinamik olarak ikinci bir deprem yaşanır mı, yaşanırsa da harita ne şekilde değişir, bilmiyoruz. Yine de yapılabilecek olan en kolay tahmin, birkaç büyük binanın yıkılması olacak. Veya daha fazla toprak kayması da gerçekleşecek ve harita iyice değişecek.

Exit mobile version