Battlefield 2042 Xbox Game Pass ve EA Play’e Geliyor

Paylaşılan bilgilere göre Battlefield 2042 Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play adlı hizmetlerin kütüphanelerine eklenecek.

Battlefield 2042 Xbox Game Pass

Battlefield 2042 Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play isimli platformların kütüphanesine eklenecek. Peki, piyasaya sürüldüğü günden itibaren tepkilerin odağı hâline gelen FPS oyunu, ne zaman ücretsiz hâle gelecek?

Battlefield 2042 Xbox Game Pass ve EA Play’e Eklenecek

Battlefield 2042 ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Electronic Arts tarafından yayımlanan blog yazısına göre oyunun Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play isimli platformlara eklenecek. Üçüncü sezondan itibaren oyunun söz konusu platformlar üzerinden erişilebilir hâle gelmesi bekleniyor.

DICE tarafından geliştirilen Battlefield 2042, 2021 yılının kasım ayında piyasaya sürüldü. Yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiği BF 2042, satışa sunulması ile beraber çeşitli hatalar ve eksiklikler nedeniyle tepkilerin odağı hâline gelmişti.

Çeşitli haritaların yer aldığı oyun, beklentilerin altında kalmıştı. Hatta 2016 yılında piyasaya sürülen Battlefield 1’deki aktif oyuncu sayısının Battlefield 2042’den daha fazla olduğu ortaya çıkmıştı.

Battlefield 2042 Minimum Sistem Gereksinimleri

Battlefield 2042 isimli video oyununun EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate isimli hizmetlerin kütüphanelerine eklenecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version