Battlefield 2042 Oyununun Ön Yükleme Zamanı Belli Oldu

Battlefield 2042 ön yükleme zamanı belli oldu. Oyun önce Xbox'a geliyor. Xbox oyuncuları PC ve PS5'ten dört gün önce ön yükleme yapabilir.

Battlefield 2042 oyununun çok yakında piyasaya sürülmesiyle DICE, fütürist askeri nişancı için ön yükleme ayrıntılarını doğruladı. Sosyal medyada duyurulduğu üzere, ilk olarak Xbox’ta ön yükleme alacak. Xbox’tan birkaç gün sonra PC ve PlayStation’a gelecek. Xbox One ve Xbox Series X|S’de ön yükleme 6 Kasım’da başlıyor. 10 Kasım’da da PC ve PlayStation’a gelecek.

İşte Battlefield 2042 Oyununun ön yükleme ayrıntıları:

Xbox | 6 Kasım TSİ 23:00
PlayStation | 10 Kasım TSI 12:00
PC | 10 Kasım TSİ 14:00

Battlefield 2042, oyunun Gold veya Ultimate Sürümlerini satın alanlar için 12 Kasım’dan itibaren oynanır hale gelecek. Ek olarak, EA Play ve Game Pass aboneleri için Battlefield 2042 için 10 saatlik deneme ile 12 Kasım’da yayınlanacak.

Yayınladıkları ekran görüntülerinin bir Xbox One konsolu için oldukça iyi göründüğü söylenmelidir. Dahası, Aaronfrogger bu deneyimi “gerçekten eğlenceli” olarak tanımlıyor. Son zamanlarda, yaklaşan oyun hakkında bazı hayal kırıklığı yaratan haberler alıyoruz. Çerçeve düşüşleriyle boğuşan bir fragmandan sonra, Battlefield 2042’nin yeni nesil konsollarda 120 FPS’yi desteklemediğini keşfedildi.

Dahası, bu Battlefield 2042 Portal Sınıfları geçmişten gelen bir patlama gibi görünse de; Portal modu başlangıçta düşündüğümüzden biraz daha sınırlı duruyor.

Oyunun Boyutu Sızdırıldı Ancak Resmi Açıklama Henüz Yok

Oyunun resmi çıkış tarihi 19 Kasım ve bu tarihte oyun her platformda herkes için oynanır olacak. Bir sızıntıya göre, Battlefield 2042’nin dosya boyutu PS5’te yaklaşık 42 GB, ancak DICE henüz resmi bir sayı açıklamadı.

Diğer yandan EA geçtiğimiz günlerde Battlefield 2042’nin açık beta sürümünün 7,7 milyon kişiye ulaştığını duyurdu. Battlefield 2042 için her şey çok oyunculuyla ilgili. Serideki geçmiş oyunlardan farklı olarak Battlefield 2042’de tek oyunculu bir kampanya yok.

Diğer yandan, DICE kısa süre önce Battlefield 2042’nin Portal modunu gösterdi. İlgi çekici görünen karma tekliften neler bekleyebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi verdi. EA Play Pro’nun maliyeti daha yüksektir. Ancak konsolda uygulanan süre sınırı olmadan oyuna tam erişim içerecektir. Bu arada, Xbox Game Pass Ultimate’a sahip olmak, EA Play erken erişim denemesini Xbox ve PC’de oynamayı mümkün kılar.

Oyunun performans sorunları en azından başlangıçta devam edecek gibi duruyor. 12 Kasım’da başlayacak olan erken erişim denemesi; ardından 19 Kasım’daki lansmanı bekleyip görmemiz gerekecek.

Exit mobile version