Battlefield 2 Modları

Battlefield 2 modları ile video oyununu olduğundan çok daha etkileyici hâle getirmeye ne dersiniz? Bunları inceleyin.

Battlefield 2 geliştiricileri, son derece gerçekçi oynanış sunarak bugüne kadar rakip olması zor bir oyun ortaya çıkardı. Tabii, bugün bu kadar çok oynanmasının üzerinde Battlefield 2 modları da önemli bir rol oynuyor.

Bu oyun için geliştirilen modların arasında öne çıkan en iyi modlar, oyunu bambaşka bir boyuta taşıyor. Oyunun tadını yeterince çıkardığınızı düşünüyorsanız bu muhtemelen henüz bu modları denememenizden kaynaklanıyordur. Dilerseniz gelin, bu modlara hızlıca bir göz atalım.

Battlefield 2 Modları Listesi

Battlefield 2 oyununu bir de yukarıda yer alan modlarla denemelisiniz. Bunların her biri, oyunu oldukça ilgi çekici hâle getiriyor. Aşağıdan hepsi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Stargate: The Relief

Stargate: The Relief hem BF2 (Battlefield 2) hem de BF 2142 (Battlefield 2142) için geliştirilen bir oyun modudur. Mod, oyunu tamamen değiştiriyor ve size sanki Stargate izliyormuşsunuz hissi veriyor.

Stargate: The Relief

Bu oyunda her iki tarafın da güçlü ve zayıf yönleri bulunuyor. Zafere elde etmeninse tek bir yolu var, o da bunun takım oyunu olduğunun farkına varıp dört kolla oyuna sarılmaktan geçiyor.

Total War Realism Mod

Battlefield 2 için geliştirilen oyun modlarının büyük bir kısmı çok oyunculu odaklıdır fakat bu, çok oyunculu oynamayı sevenler için harika seçenekler olmadığı anlamına gelmiyor. Total War Realism, yapay zekâyı daha iyi hâle getirirken oyunu büyük ölçüde iyileştiriyor.

Nations at War

Nations at War, Battlefield 2’nin çok daha gelişmiş bir oyun olmasını istiyorsanız kesinlikle kullanmanız gereken bir moddur.

Tek oyunculu ve co-op modlar için yeni içerikler sunan Nations at War modu, gelişmiş yapay zekâ, yeni haritalar, yeni silahlar ve Battlefield 2’yi yeni nesil bir oyun gibi gösterecek birçok görsel iyileştirme içeriyor.

Combat Mod

Bu mod yeni içerikler eklemek yerine oyunda zaten mevcut olan özelliklere odaklanıyor. Combat Mod, Battlefield 2’yi oynamayı oyuncular için daha heyecanlı bir hâle getiriyor.

Oyun daha heyecanlı olduğundan gerçeklikten daha kolay kopuyor ve böylece tamamen oyuna kilitleniyorsunuz.

Exit mobile version