Battlefield 1 En İyi Silahlar

Battlefield 1 en iyi silahlar kullanıldığında hızlı ve kolay bir şekilde avantajlı bir hâle gelebileceğiniz bir oyuna dönüşebilir.

Battlefield 1 En İyi Silahlar

Battlefield 1 en iyi silahlar kullanıldığında karşınızda hiçbir rakibin duramayacağı bir oyun hâline gelebilir. Silah çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir video oyunu olan BF1’de (Battlefield 1) rastgele silahlar kullanmak yerine size gerçekten faydası dokunacak silahlar kullanmak, oyunda daha iyi olmanıza yardımcı olabilir.

Oyun tıpkı serinin diğer oyunlarında olduğu gibi silah bakımından inanılmaz çeşitlilik sunduğundan ötürü hangi silahı seçeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz ama endişelenmenize gerek yok çünkü oyundaki en iyi silahların hangileri olduğunu öğrenmenize yardımcı olacak bir rehberimiz var.

Battlefield 1 En İyi Silahlar Listesi

BF1’de alabileceğiniz en iyi silahlar bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bunları yakından ele alalım.

Maschinenpistole M1912/P.16 Experimental

Bu silah, seri atış yapabileceğiniz harika silahların başında geliyor. Oyunun başlarında kullanabileceğiniz bu silah özellikle yakın mesafede inanılmaz avantaj sağlayabilir. Ne var ki orta ve uzun mesafede hasar oranı biraz düşüktür. Daha çok iç mekânlarda kullanımı istenen sonucu almaya yardımcı olacaktır.

Hellriegel 1915 Factory

Bu silah, 60 mermiye sahip şarjör kapasitesinden ötürü daha uzun süreli kullanım sunuyor. Hatta sadece bu nedenle bile BF1’deki en iyi saldırı silahlarından biri olarak nitelendirilir. Kalabalık düşmanlara karşı savaşırken faydaları çok net bir şekilde görülecektir.

Yüksek atış hızı, daha yüksek oranda geri tepmeye neden olsa da yakın mesafede etkilidir. Silah çok kısa sürede toparlanıyor, bu sayede de daha kolay kontrol edilebiliyor.

Sjogren Inertial Slug

Bu silah oldukça yüksek hasar veriyor. Sjogren Inertial Slug, yakın mesafede ölümcül olabilir. Düşmanları tek atışta vurabilirsiniz ancak uzun mesafede düşmana verilen hasar oranında da önemli bir düşüş olur.

MP 18 Trench

Oyunda sürekli olarak taarruzda olanlar kendini sık sık yakın çatışma içinde bulur. MP 18 Trench ise nişan alma konusunda hiç endişelenmenize gerek bırakmıyor. Yakın mesafede isabetli atış yapmak için harika bir tercihtir.

Atış hızı, listedeki diğer silahlar kadar yüksek olmasa bile yine de çoğu kullanıcı için yeterli düzeydedir. Düşman ne kadar hareketli olursa olsun, yakın mesafeli çatışmalarda düşmanı ortadan kaldırmayı oldukça kolaylaştırır.

Exit mobile version