Başka Telefona Sızma Hakkında Bilinmesi Gereken Gerçekler Rehberi 2022

Aynı Ağdaki Telefona Sızma Nasıl Yapılır?

Gün geçtikçe cep telefonlarının hayatımızdaki değeri artıyor. Durum böyleyken cep telefonları kişiler arasında büyük bir önem taşımakla beraber büyük de merak konusu. Bir kişinin cep telefonuna sızabilmek demek o kişinin beyninin içine girmekle eş değer. Artık herkes başkasının beynini okumak için başkasının telefonuna sızma yöntemleri arıyor. Peki bu mümkün mü?

Başkasının cep telefonuna wifi kullanarak sızmak mümkün mü?

Bu sorunun cevabını verirken size en doğru bilgiyi aktarmak için çok titiz davranmayı tercih ediyoruz. Çünkü sorunun cevabı hem evet hem hayır. Yani aynı ağdaki telefona bağlanma münkün olabilir ama bu seçenek yanında pek çok problemi de beraberinde getirebiliyor.

Şöyle ki, internete wifiden telefona sızma yazdığınıza karşınıza onlarca hatta yüzlerce metod çıkabilir. Pek çoğu kötü niyetli kişilerce yazılmış olan bu yöntemleri denemeniz durumunda maalesef büyük bir riski de almış olursunuz.

Her şeyden önce, başka birinin telefonunu hacklemek için android casus yazılım kullanmak yasa dışıdır. Bu konuda başınız ağrısın istemezsiniz. Ama eğer bir yakınınızın mesela eşiniz, çocuğunuz, anne babanız, arkadaşınız gibi yasal yaptırımı olmayacak bir durumdaysanız size alternatif bir önerimiz var.

mSpy size neler sunabilir?

Eğer siz de başka telefona sızmak istiyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, mSpy tam size göre demektir. mSpy kullanarak ne sayfalarca internette gezinmenize gerek kalır ne de herhangi bir güvenlik riskini almaya. mSpy size en iyi hizmeti en basit halinde sunuyor. Size de büyük rahatlık ve yapmak istediğiniz telefona sızma işini de yapmanızı sağlıyor.

mSpy Kullanarak:

Herhangi riskli bir internet yönteminde bu yukarıdaki işlemlerin tamamını değil yarısını bile yapmanız mümkün değildir. mSpy en avantajlı yöntemdir.

mSpy kullanarak başka telefona sızma yöntemlerini dört ayrı yöntem olarak sıralamak istiyoruz.

İlk olarak, Android bir telefona sızmak için:

iOS işletme sistemli cihazlar için:

Jailbreak seçeneğinde ise:

Son olarak da mSpy’ın en yeni hizmetlerinden olan Yerel Ağ Seçeneğine değinmek isteriz. Bu seçenek aynı ağdaki telefona bağlanma imkanı verecektir. Bu seçenekte:

Aynı Wifi’de Android Hackleme

Eğer ileri seviyede bir kullanıcı iseniz ve ben bu işten anlarım diyorsanız, sizin için farklı bir seçeneğimiz daha var. Fakat bu yöntem sadece Android telefonlarda kullanılabilir, iOS işletme sistemine sahip bir telefonla -yani bir iPhone telefonu- bu yöntemi kullanarak hacklemeniz maalesef mümkün değildir.

Aynı wifideki telefona sızma yöntemi için yapmanız gerekenler oldukça ileri teknik bilgi sahibi olmanızı gerektirir. Ortalama bir internet ve telefon kullanıcısı için bu yöntem çok tercih edilmez çünkü gerekli tüm teknik adımları eksiksiz yerine getirmek oldukça zorludur.

Sizin için bu seçeneği kullanmanız için gerekli karmaşık talimatları paylaşmak yerine, sizin için bu seçeneğin avantaj ve dezavantajlarını paylaşabiliriz. Böylelikle kullanıp kullanmamak yine sizin kararınız olabilir.

Aynı ağ üzerindeki Android telefonları hackleme yöntemlerini kullanmanın avantajları:

Bunun yanı sıra Android hacklemenin dezavantajları ise şöyledir:

Durum böyleyken aynı ağdaki telefona sızma işlemi sizin için en mantıklı yöntem olmayabilir. Usta bir internet kullanıcısı olsanız dahi uygulama talimatlarını doğru takip edememe durumunda bu yöntemi kullanamayabilirsiniz. Başta da dediğimiz gibi bu yöntemi doğru kullanabilmek oldukça uzmanlık gerektiriyor ve her zaman başarı garanti edilmiyor.

Sonuç

Başka telefona sızma yöntemlerinden size biraz bahsettik. Farklı yöntemler denemek için gerekli uzmanlığa ve yeterli vakte sahip değilseniz veya güvenliğinizden tam olarak emin olmak istiyorsanız, hep üstüne bastığımız gibi mSpy en mantıklı çözüm olacaktır.

Gerek müşteri hizmeti, sağladığı gizlilik ve veri güvenliği hususları gerekse de mSpy abonesi olarak yapabileceğiniz işlem yelpazesinin genişliği noktalarında, mSpy en güvenilir yöntemdir ve tüm yaştan kullanıcılara tavsiye edilir.

Exit mobile version