Bad Pool Header Hatası Nasıl Çözülür?

Bad Pool Header hatası yüzünden işleriniz yarıda mı kalıyor? Bu yöntemleri uygulayın ve sorunu ortadan kaldırın.

Bad Pool Header Hatası Nasıl Çözülür?

Bad Pool Header hatası, 0x00000019 hata kodu ile karşınıza çıkan oldukça can sıkıcı bir hatadır. Birçok hata neticesinde ortaya çıkan mavi ekran hatalarından sadece biridir. Bu sorunla karşılaştığınız takdirde üzerinde çalıştığınız projeye veda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Bunun nedeni, yanlış bir işlemin kolaylıkla dosyalara zarar vermesidir. Dosyalar bozulabilir ya da kaybolabilir. Bunu yaşamamak için aşağıda yer alan yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Bad Pool Header Hatası İçin Çözüm Yolları

Bad_Pool_Header sorunu için bu çözüm yollarına başvurabilirsiniz. Dilerseniz gelin, her birini tek tek ele alalım ve hangi yöntemin nasıl uygulanacağını öğrenelim.

Harici Aygıtların Bağlantısını Kesme

Bu sorunla karşılaştığınızda tüm harici aygıtların bağlantısını kesin ama hangi aygıtın hataya yol açtığını öğrenmek için bu işlemi deneme ve yanılma yolu ile gerçekleştirin. Örneğin ilk olarak klavyenin bağlantısını kesin ve bilgisayarı açın. Sorun devam ediyorsa diğerlerinin bağlantısını kesip aynı işlemi sürdürün.

Sürücüleri Güncelleme

Bilgisayarınızı açarken sorun yaşamıyorsanız, bu hata ile sadece web tarayıcısından bir video açmak ya da video oyunu oynamak gibi belirli işlemleri gerçekleştirirken karşılaşıyorsanız sürücüleri güncellemeyi deneyin.

Driver güncelleme programları ile mevcut sürücülerin otomatik olarak en son sürüme güncellenmesini sağlayabilirsiniz. Bu programlar, zahmetli bir süreçten geçmenizi engeller.

Yakın Zamanda İndirilen Programları Gözden Geçirme

Bilgisayarınıza yakın zamanda bir program indirdiniz mi? Bu programı açarken ya da programı yüklediğinizden beri belirli işlemleri gerçekleştirirken söz konusu hata devam etmenizi engelliyorsa bu programları bilgisayarınızdan kaldırmayı deneyin.

Yakın bir zamanda hiç program yüklemediyseniz, bu sorunla ilişkilendirebileceğiniz şüpheli bir program göremiyorsanız bilgisayarınızla açıldığında açılan programları devre dışı bırakın.

Bellek Testi Gerçekleştirme

Sorun bellekle de ilgili olabilir. Bellek ile ilgili bir sorun olup olmadığını öğrenmek için Windows + R tuşlarına basın. “Aç” kısmına “mdsched” yazın ve Enter tuşuna basın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bilgisayar yeniden başlatılırken tarama işlemi de başlatılacaktır. Bellek ile ilgili herhangi bir sorun söz konusu ise Windows sizi konu ile ilgili olarak uyaracaktır.

Exit mobile version