Back 4 Blood açık betasında neler olacak?

Back 4 Blood için yaklaşan açık beta, Turtle Rock Studios’un kooperatif zombi nişancı oyununu denemek için bekleyen hayranlara heyecan verici bir zaman olacak. Back 4 Blood, Fall 2021’in en çok beklenen oyunlarından biridir. Turtle Rock’ın kooperatif nişancılık türündeki deneyimi yaşayacak. Umarız, daha fazla zombi çeşidiyle yenilik yaparken; Left 4 Dead serisinden harika anları çağrıştıran kanlı iyi bir zaman sunacaktır.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Warzone oyuncusu hileye çözüm buldu


BACK 4 BLOOD AÇIK BETA SÜRÜMÜNE KİMLER ULAŞACAK?

Oyuncuların açık betaya tam olarak ne zaman katılabilecekleri birkaç farklı ölçüme bağlıdır. Back 4 Blood için ön sipariş vermiş olanlar, 5 Ağustos’tan itibaren erken erişime sahip olacaklar. Bu ilk zaman çerçevesi 5 Ağustos’tan 9 Ağustos’a kadar sürecek. Bu ilk oturuma diğer oyuncular davet edilecek. Ancak yalnızca sınırlı sayıda giriş sağlanır. Bunlar da Back 4 Blood’ın web sitesine önceden kayıt yaptıranlar olacak. İkinci oturum 12 Ağustos’ta başlayacak. 16 Ağustos’a kadar sürecek. Bu oturum, oyunu PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S’de ücretsiz olarak denemek isteyen herkes için olacak.

İyi haber şu ki, oyuncuların Back 4 Blood’ın açık beta sürümünde yapacakları şeyler muhtemelen bitmeyecek. Turtle Rock, Swarm PvP modu için iki haritayı ve iki kooperatif haritasını onayladı. Swarm modu, oyuncu takımlarının zamanlı turlarda hem Cleaners hem de Ridden olarak kafa kafaya gitmelerine izin verdiği için; kooperatif zombi nişancı oyununa belki de en benzersiz eklentiler olacak. Açık beta sırasında Swarm modunda Bruiser, Crusher, Exploder, Hocker, Retch ve Stinger dahil altı farklı Ridden türü oynanır olacak.

CLEANERS VE RIDDEN MODLARI VAR

Cleaners için onaylanan sekiz oyundan beşi oynanır olacak. Back 4 Blood’ın “Meet the Cleaners” fragmanında tanıtılan Evangelo, Holly, Hoffman ve Walker, Ridden sürüsüne karşı savaşmaya hazır olacak. Mom ayrıca açık betada ilk çıkışını yapıyor. Oyuncular çeşitli Cleaners ve Ridden’ı deneyecek. Mod oyunlarını kişisek olarak kullanacak birçok silah ve kartla denemeler yapacaklar. Bunlar, maçları benzersiz ve zorlu hale getirmek için oyuncu hareketlerine göre maçları değiştiren oyunun “Yönetmen” özelliği ile birlikte çalışır.

Savaşta değilken oyuncular Fort Hope ortak merkezini keşfeder. Muhtemelen dünyanın şu anki durumuna nasıl geldiği hakkında biraz tarih öğrenebilirler. Açık beta, çapraz oyun ve nesiller arası desteğe sahip olacak. Böylece farklı platformlara sahip arkadaşlar hala ekip kurar. Xbox oyuncuları için Ağustos ayı, arkadaşlarla ekipler oluşturmak için iyi bir ay olacak. Ayrıca 12 Ekim’deki Xbox Game Pass’e Back 4 Blood gelmeden önce her şeyin nasıl çalıştığını anlamak için harika bir zaman olacak.

Back 4 Blood, 12 Ekim’de çıkacak. PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S’de yer alacak.

Exit mobile version