Az Bilinen Güzel Uygulamalar Neler?

Az bilinen güzel uygulamalar arayışında olanlar için çok fazla kişi tarafından bilinmeyen en iyi uygulamaları bir arada topladık.

Az bilinen güzel uygulamalar mı arıyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Buradaki uygulamalar çok faydalı olmasına rağmen çok az kişi tarafından kullanılan uygulamalardan oluşuyor. Siz de bu uygulamaları kullanmaya başlayarak uygulamaların sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Bu uygulamalara geçmeden önce neden çok iyi uygulamalar olmasına rağmen az sayıda kullanıcı tarafından kullanıldığına değinmek gerekiyor.

Android’in resmî uygulama mağazası Google Play Store ve Apple’ın resmî uygulama mağazası App Store’a her gün sayısız uygulama yükleniyor. Bazı uygulamalar daha yüklenmesinin üzerinden iki hafta geçmeden önemli bir indirme sayısı elde etse de bazıları indirme sayısı bakımından o kadar da şanslı olmuyor.

Bu listedeki uygulamaları da ikinci kısma giren uygulamalar oluşturuyor. Güzel uygulamaların neden keşfedilmediğine değindiğimize göre artık uygulamaları sıralamaya başlayabiliriz.

Az Bilinen Güzel Uygulamalar Listesi

Az Bilinen Güzel Uygulamalar Listesi

1. OFFTIME

Offtime, odaklanmakta güçlük çekenler için geliştirilmiş bir zaman yönetimi uygulamasıdır. Telefon ya da sosyal medya olmadan bir saat geçiremiyorsanız Offtime’ı kullanabilirsiniz.

Uygulama, sosyal medya uygulamalarından ve mesajlaşma uygulamalarından gelen bildirimlere son veriyor. Bir işe başlamadan önce uygulamanın sizi rahatsız edebilecek bütün bildirimleri sonlandırması sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı OFFTIME’ın Play Store sayfasından indirebilirsiniz.

2. BetterMe

Çevrenizdekiler size gergin olduğunuzu söylüyor ve yalnız kalıp davranışlarınızı değerlendirdiğinizde siz de bunun farkına varıyorsanız daha sakin kalmanızı sağlayacak bir uygulama olan BetterMe’yi indirebilirsiniz.

Rahatlatıcı meditasyonlar içeren BetterMe’yi Play Store’dan indirebilirsiniz.

3. Zombies, Run!

Koşmak size çok mu sıkıcı geliyor? iOS ve Android için geliştirilmiş “Zombies, Run” uygulaması, eğlenerek koşmanızı sağlayacak bir uygulamadır. Uygulamada amacınız zombilerden kaçmaktır. Uygulama bir egzersiz uygulamasının çok ötesinde bir uygulama olarak ödül de içeriyor.

“Zombies, Run” uygulamasını Play Store sayfasından ya da App Store sayfasından indirebilirsiniz.

4. Star Odyssey

Hiçbir yıldız hakkında bilgi sahibi olmak için Google Sky’ı kullanırken yıldızın adından daha fazlasına ulaşmak istediğiniz oldu mu? Star Odyssey tam olarak bunu yapmanızı sağlıyor. Uygulamayı Play Store sayfasından cihazınıza indirebilirsiniz.

5. Yüz Yogası Hareketleri

Yüz Yogası Hareketleri, yüz kaslarınızı sıkılaştırarak daha genç bir cilde sahip olmanızı sağlayan bir uygulamadır. İçindeki egzersizler sayesinde kan hücrelerini uyarıp kan dolaşımını arttırabilirsiniz. Uygulamayı Play Store sayfasından indirebilirsiniz.

Exit mobile version