Ayın Dikkat Çeken Oyun ve Uygulamaları

SubZero

SubZero, neredeyse seni 6 bin metre yüksekten bakıyormuşçasına heyecanlandıran bir oyun. Çok basit bir mantığa sahip, hareket eden bir şey (kutu diyebiliriz), ekrana dokunmanızla birlikte zıplıyor, önünüze engeller çıkıyor ve onların üzerinden atlıyorsunuz. Elbette bu senaryo, oyunun sadece ilk 5 saniyesinde söz konusu, hareket eden engellere karşı reflekslerinizin muhteşem olması gerekiyor.

Platformlar: iOS, Android

Ücretsiz

Tank Stars

Tank Stars’da bir tankınız var ve önünüzde de ufak bir engel, engelin diğer tarafında da patlatmanız gereken başka bir araç. Parmağınızla füzenin yönünü ayarlayıp bırakıyorsunuz ve ivmelenip diğer taraftaki aracı patlatmasını sağlıyorsunuz. Bu arada size de bombalar geliyor, ilk ‘ölmeyen’ kazanıyor. Biraz matematikle üstesinden gelinmesi kolay bir oyun.

Platformlar: iOS, Android

Ücretsiz

Rescue Plan

Düşünsenenize, her gün yüzlerce uçağın inip kalktığı bir havalimanı. Tam olarak nasıl olduğunu bilmiyor olmasanız da merak uyandırıcı olduğuna eminsinizdir. İşte Rescue Plan, tam olarak bu merakın oyun hali. Bir havalimanına iniş yapmaya çalışan uçakları yönetiyor, doğru zamanda piste dönmelerini sağlıyorsunuz.

Platformlar: iOS, Android

Ücretsiz

Table Tennis

Bu oyunda sizi akıl almaz bir antrenman programı bekliyor, topa falsolar atmayı, ilginç servisler kullanmayı öğreniyorsunuz. Yani gelen topu karşılamak değil, tüm yönlerini anlıyorsunuz bu sporun. Mücadeleler de oldukça zorlu geçiyor, en nihayetinde uzun zaman ayırmanızı gerekli kılan, masa tenisini oynatmayı bırakın neredeyse sıfırdan öğreten bir oyun.

Platformlar: iOS, Android

Ücretsiz

Nike Training Club

Kişisel Trainer Nike Training Club, her egzersizin birinci sınıf Nike Master Trainer’lar tarafından yaptırıldığı, kuvvet ve dayanıklılıktan hareket kabiliyeti ve yogaya kadar tüm vücudu çalıştıran 185’den fazla ücretsiz antrenmanını içeren büyüleyici bir uygulama. Forma girmenize yardımcı.

Platformlar: iOS, Android

Ücretsiz

Trivago

Trivago uygulaması ile çok sayıda otel bilgisini kullanışlı bir arayüz eşliğinde incelemeniz, rezervasyon yapmanız mümkün. Değerlendirme konusunda ciddi bir klavuz görevi de gören uygulamada dünya genelindeki 200’ü aşkın popüler rezervasyon sitesinin karşılaştırması aynı platformda sunuluyor.

Platformlar: iOS, Android

Ücretsiz

Lella App

2-7 yaş arası bir çocuğunuz mu var? Video izlemeye bayılıyor mu? Eğer yanıtlarınız evet ise Lella App, psikolog onaylı, ‘tam onlara göre’ bir uygulama. Ebeveynlerin çocuklarının ne izlediğini görebilmesini mümkün kılan uygulama, son dönemde artan şiddet içerikli oyun, karakter, vb. tanıtımlarının da önüne geçilmesinde etkin rol üstleniyor.

Platformlar: iOS, Android

Ücretsiz

Doorway

 

Zekâ oyunlarında bir diğer Nirvana kim diyecek olursanız bizim güncel yanıtımız Doorway olacak. Doorway’de kısıtlı sürelerde doğru dokunuşlarla bir tür köşelerin eşleştirilmesi oyunu oynuyorsunuz. Hoş grafikler ve efektlerle sizi karşılıyor olması harika. Bu tür yapımları seviyor ve eğlenmek yerine zekanızı harekete geçirmek daha fazla ilginizi çekiyorsa kaçırmamanızı öneririz.

Platformlar: iOS, Android

Ücretsiz


 

Exit mobile version