Avengers İzleme Sırası Nedir?

Avengers izleme sırası nasıl olmalıdır, Yenilmezler hangi sırayla izlenir? Bu sırayı takip ederek Yenilmezler'i izleyebilirsiniz.

Yenilmezler ya da Avengers izleme sırası nasıl olmalı diye merak mı ediyorsunuz? Önünüzde bir listenin olması, Yenilmezler serisine nereden başlayacağınız ve nasıl devam edeceğiniz konusunda size yardımcı olabilir.

Yenilmezler, süper güçlere sahip ya da özel yetenekleri olan olağanüstü insanlardan oluşan bir ekiptir. Ekibin amacı, Dünya’nın tamamını tehdit eden dış tehlikelere karşı gelmek ve insanları kurtarmaktır. Ekipte Iron Man, Captain America, Black Widow, Thor, Hulk gibi dünya çapında tanınan birçok Marvel karakter yer alıyor.

Captain America’nın liderliğindeki ekibin mücadelesi toplamda 4 filmde verildi. Bunları hangi sırayla izlemeniz gerektiğini aşağıdan konularıyla birlikte öğrenebilirsiniz.

Avengers İzleme Sırası Nasıl Olmalıdır?

Avengers İzleme Sırası Nasıl Olmalıdır?

1. Avengers

S.H.I.E.L.D. olarak bilinen bir barışçıl bir örgütü yöneten Nick Fury, dünyayı bekleyen büyük bir felakete karşı özel yeteneklere veya güçlere sahip süper kahramanlardan oluşan bir ekip kurar. Filmin oyuncu kadrosunda Robert Dawney, Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Mark Ruffalo gibi isimler yer alıyor.

2012 yılında izleyicileri ile buluşan bu yapım, 2 saat 23 dakika uzunluğundadır. Filmde görsellik oldukça ön plandadır. Bu, izleyicileri büyük bir görsel şölen beklediği anlamına geliyor.

2. Avengers 2

2015 yılında gösterime giren Avengers: Age of Ultron veya Yenilmezler: Ultron Çağı’nda Tony Stark barışı sağlamak adına Ultron’u çalıştırıyor ama Stark’ın bu adımı, Thor, Kaptan Amerika, Black Widow, Nick Fury, Quicksilver, Wanda gibi birçok süper kahramanın yardımını gerektirecek bir kötü olayla sonuçlanıyor.

3. Avengers: Infinity War

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı olarak da bilinen Avengers: Infinity War’da Thanos, sonsuzluk taşlarının peşine düşüyor. Bu esnada Demir Adam ve Kaptan Amerika arasında da bir kopukluk meydana geliyor. Buna bağlı olarak süper kahramanlar da ikiye bölünüyor ama Thanos’u ancak birlik olarak alt edebileceklerdir.

4. Avengers: Endgame

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı’ndan sonrasını işleyen Avengers: Endgame’de geride kalan süper kahramanların her biri darmadağın olmuştur. Iron Man uzay boşluğunda süzülürken Ant-Man, geride kalan süper kahramanları bir araya getirir ve geride kalanlar Thanos’un kurduğu yapıyı yıkmaya çalışır.

Exit mobile version