Bilinmesi Gereken AutoCAD Kısayolları

AutoCAD kısayolları ile gerçekleştirmek istediğiniz işlemleri çok daha kısa sürede gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Bilinmesi Gereken AutoCAD Kısayolları

AutoCAD kısayolları ile zamandan tasarruf etmek ister misiniz? Autodesk tarafından piyasaya sürülen, seksenlerden bu yana desteklenmeye devam eden AutoCAD programı, teknik resim çizmek için en çok tercih edilen programların başında geliyor.

Mimarlıktan makine mühendisliğine, makine mühendisliğinden inşaata kadar birçok alanda kullanılan bu programda çok sayıda kısayol bulunuyor. Bu kısayolları kullanmak, zamanınızı oldukça verimli bir şekilde geçirmenizi sağlıyor.

Aşağıda yer alan listede en çok gerçekleştirilen işlemleri nasıl daha kısa bir süre içinde gerçekleştireceğinizi öğrenebilirsiniz.

En Gerekli Autocad Kısayolları

AutoCAD kullanan herkesin bilmesi gereken, zamandan büyük ölçüde tasarruf ettiren klavye kısayolları bu şekildedir.

Bu program eğer ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa ya da abonelik ücretlerinden pek memnun değilseniz daha önce hazırladığımız bir listede AutoCAD benzeri programları sıralamıştık.

Dilerseniz sizin için daha önce bir arada topladığımız bu programlara göz atabilir, AutoCAD yerine özelliklerini ve kullanıcılara sunduğu avantajları beğendiğiniz programları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Exit mobile version