Attack on Titan İzleme Sırası

Attack on Titan izleme sırası nasıl olmalıdır? Hazırladığımız yazıda popüler animenin hangi sırayla izleneceğini açıkladık.

Attack on Titan izleme sırası nasıl olmalı sorusu, anime dizisi izlemekten keyif alan kişilerin yanıtını en fazla araştırdığı sorulardan bir tanesidir. Hazırladığımız yazıda dünya genelinde çok popüler olan anime dizisinin nasıl izleneceğini açıkladık.

İlk olarak 2013 yılında yayımlanmaya başlayan Attack on Titan (Shingeki no Kyojin), anime dizilerini seven izleyiciler tarafından oldukça beğenildi ve bunun sonucunda kısa sürede çok büyük bir popülerliğe ulaştı.

Aksiyon ve macera ögelerini içerisinde barındıran anime dizisini henüz izlemeyen kişilerin kafasında bazı soru işaretleri bulunuyor. Bu soru işaretleri arasında Attack on Titan konusu yer alıyor. Dizide Eren Jaeger isimli genç, insanlığı yok etmeye çalışan devasa büyüklükteki Titan’lara karşı mücadele veriyor.

Popüler anime dizisini henüz izlemeyen kişilerin yanıtını merak ettiği bir diğer soru ise yapımın hangi sırayla izlenmesi gerektiğidir. Bu yazıda tüm dünyada çok büyük hayran kitlesine sahip olan animenin izleme sırasını öğreneceksiniz.

Attack on Titan İzleme Sırası-1

Attack on Titan İzleme Sırası Nasıl Olmalı?

Attack on Titan’ın OVA bölümlerini izlemek şart değil ancak anime dizisindeki karakterler hakkında mümkün olduğunca çok şey öğrenmek için izlemeye değer. OVA bölümleri hikâyenin daha fazla derinlik kazanmasına olanak tanıyor.

Shingeki no Kyojin anime dizisinin Ilse’s Notebook isimli OVA bölümü Hange, Levi ve Ervin’e odaklanırken The Sudden Visitor: The Torturous Curse of Youth adlı OVA bölümü Jean ve Sasha karakterlerine odaklanıyor.

Çok sayıda izleyici tarafından oldukça beğenilen Attack on Titan anime dizisindeki Distress olarak isimlendirilen OVA bölümü Jean ve Eren karakterlerine odaklanırken No Regrets isimli OVA bölümü ise Levi karakterine, Wall Sina, Goodbye ise Annie Leonhart karakterine odaklanıyor.

Exit mobile version