ASUS ZenFone Max Pro M1’e Android 10 Güncellemesi

uygun fiyatlı Asus telefon

Asus şirketi, iki yıllık bütçe telefonunu Android 10’a yükseltme kararı aldı. Nisan 2018’de piyasaya sürülen Asus ZenFone Max Pro M1, şimdi Hindistan ve Fransa’da bir Android 10 güncellemesi alıyor.

Android One programının bir parçası olmayan bir bütçe telefonu için iki Android platformu güncellemesi almak son derece ilginç. Cihaz sahiplerinin hatırlayacağı gibi bu sürpriz olmadı. Lansman sırasında Asus, ZenFone Max Pro M1’e Android Q dahil iki büyük Android güncellemesi sunacağına söz vermişti.

ASUS ZenFone Max Pro büyük değer kazandı

Cihaz, geçen yıl Nisan ayında Android 9.0 Pie şeklinde ilk vaat edilen güncellemeyi aldı ve vaatlerini yerine getiren Asus şimdi cihaza ikinci ve son güncellemeyi sunuyor.

ZenFone Max Pro M1 güncellemesi 17.2017.1911.407 sürümü ile birlikte geliyor ve 1,6 GB boyutunda. Android 10 güncellemesi sistem genelinde karanlık bir mod, tam ekran gezinme hareketleri, odak modu ve ebeveyn kontrolleri ile geliştirilmiş dijital refah araçları, uygulama izinleri üzerinde daha fazla kontrol, canlı altyazılar ve çok daha fazlası gibi birçok heyecan verici değişikliği beraberinde getiriyor.

Exit mobile version