Asus Yeni Telefonlarının Tasarımları Ortaya Çıktı

Asus Zenfone 9, ROG Phone 6 ve 6 Pro telefonlarının bazı özellikleri sızdırıldı. Ayrıca tasarımı da görüldü. Bu telefonların ikincil ekranlara ve Snapdragon 8 Gen 1'e sahip olduğu belirtildi. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Asus Zenfone 9, ROG Phone 6 ve 6 Pro 9 cihazlarının tasarımları ortaya çıktı. Yeni yılın başlamasıyla birlikte, akıllı telefon lansmanlarının yıllık döngüsü kendini tekrar edecek. Asus’un evi için bu, Asus Zenfone 9 adlı birinci sınıf yeni bir akıllı telefonun yanı sıra oyun bölümü Republic of Gamers altında bir amiral gemisi telefonu anlamına gelecek. İnternetteki yeni sızıntılar şimdi bize iki Asus telefonunun ilk önizlemesini sunuyor.

Asus Telefonlarının Çıkmasına Aylar Var

Asus Zenfone 9 ve Asus Rog Phone 6 serisinin piyasaya sürülmesine kesinlikle aylar var. Ancak yeni bir sızıntı, Asus’un yeni nesil cihazlarına henüz bir ilk bakış sunmayı amaçlıyor. Sızıntı, üç cihazın da görünüşte ikincil ekranlara sahip olduğu, üç cihazın 2D görüntüleri gibi görünen şeyleri ortaya koyuyor.

Yeni bir rapor, hem Asus Zenfone 9 hem de ROG Phone 6’nın sızdırılmış tasarımlarını gösterdiğini iddia ediyor, çünkü yeni ROG amiral gemisi telefonu muhtemelen çağrılacak. Sızdırılan görüntüler 2 boyutlu çizimler şeklinde geliyor ve her iki akıllı telefonun tüm bileşenlerini ayrıntılı olarak gösteriyor. Eskizlere bir göz atın ve bunların gerçekten de Asus’un bir sonraki büyük telefonları olabileceğini anlamak kolay.

Asus, geçen yıl sırasıyla Nisan ve Mayıs aylarında ROG Phone 5 ve Zenfone 8’i piyasaya sürdü. Şirket, bu telefonların halefleri üzerinde zaten çok çalışıyor. Yeni yıl, Asus Zenfone 9 ve ROG Phone 6’da ilk 2D renderlar şeklinde ilk sızıntılar geldi.

Zenfone 8’in Tasarımına Benziyor

Zenfone 9 ile başlayan telefon; arka sol üst köşesinde izole olan iki kamera lensiyle Zenfone 8’in genel tasarım dilini koruyor. Bununla birlikte, sızdırılan görüntüler, kamera lenslerinin hemen altında ikincil bir ekran gibi göründüğünü gösteriyor. Xiaomi’nin Mi 11 Ultra’sının şimdiye kadarki en iyi uygulamalardan biri olarak öne çıkmasıyla birlikte; ikincil ekranlar son birkaç yılda yavaş yavaş daha popüler hale geldi.

Zenfone 8 için yeni Android 12 derlemesindeki gizli uygulama varlıklarından kaynaklandığı için; bu görüntülerin ne kadar geçerli olduğundan emin değiliz. Her iki durumda da, bu sızıntının gerçek olma olasılığı sıfırdan fazla.

ROG Phone 6 serisine gelince, oyun telefonları da ROG Phone 5’in genel arka tasarımını koruyor. Renderler, ROG Phone 6’nın arkasında büyük bir “ROG O6” diyagonal işaretiyle; ROG Phone 6 ise ROG Phone 6’yı gösteriyor. Pro bundan yoksun. Ek olarak, her iki cihazın da ikincil ekranları var gibi duruyor. Veya kaynak yine de öyle olduğunu iddia ediyor. Daha önce de belirtildiği gibi, hepsini bir tutam tuzla almanız iyi olur.

Exit mobile version