ASUS ROG Phone 2 Android 11 Güncellemesi Aldı

Akıllı telefon sektöründe de yer alan ASUS, ROG Phone 2 için Android 11 güncellemesini yayınladı. İşte detaylar...

ASUS, ROG Phone 2’yi 2019’un ikinci yarısında piyasaya sürdü. Tayvanlı PC üreticisinin ikinci nesil akıllı oyun telefonu; Android 9.0 Pie ile piyasaya çıktı. Cihaz bir yıl sonra Android 10’a güncellendi. Ve şimdi, ikinci ve son büyük yazılım güncellemesini, Android 11 şeklinde almaya başladı. OEM’ler, uygun cihazları için Android 12’yi kullanıma sunmaya başladı. Ancak ASUS ROG Phone 2, geçen yılki Android 11’i ancak şimdi alıyor.

ASUS ZenTalk Community’de yapılan resmi duyuruya göre; ROG Phone 2 için en son sistem güncellemesi 18.0210.2111.160 yapı numarasıyla geliyor. Güncelleme şu anda markanın anavatanı olan Tayvan ile sınırlı görünüyor. Android 11 güncellemesi önümüzdeki günlerde diğer bölgelerde de mevcut olacak.

Asus ROG Phone 2 Android 11 Güncelleme Tarihi

Güncelleme değişiklik günlüğüne göre; yeni yazılım yapısı, standart Android 11 özelliklerine ek olarak yeni ROG UI özellikleri getiriyor. Şirket, 23 Kasım’da Android 11’i piyasaya sürdü. Güncelleme bir hafta içinde tüm birimlere ulaşacak.

Güncelleme Nasıl Yüklenir?

Akıllı telefonunuzun en son sistem güncellemesini alıp almadığını kontrol etmek için Ayarlar > Hakkında > Sistem Güncellemesine gidin.

Asus’tan Android 11 Güncellemesi İle İlgili Notlar

Exit mobile version