ASUS ExpertBook B9 OLED Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

ASUS, çok hafif bir dizüstü bilgisayar olan ExpertBook B9 OLED'i tanıttı. İşte bilgisayarın özelliklerine dair detaylar!

ASUS, yeni ExpertBook B9 OLED‘i tanıttı. Bununla beraber bilgisayarın özellikleri belli oldu. Yalnızca 990 gram ağırlığındaki dizüstü bilgisayar 14 inç ekran büyüklüğünde. OLED ekran teknolojisini kullanan laptop hem tasarımı hem de donanımıyla dikkat çekiyor.

ASUS ExpertBook B9 OLED Özellikleri

Yapay zeka destekli kamera ve gürültü engelleme özelliğinin yer aldığı dizüstü bilgisayarda Intel vPro platformuna sahip en yeni Intel Core 7 işlemcisi (Seri 1) bulunuyor.

Copilot tuşuna sahip bilgisayar, ABD askeri sınıfı MIL-STD-810H standardına uygun 28 ayrı teste ve ASUS Üstün Dayanıklılık Testi’ne tabi tutularak olağanüstü sağlamlık sağlamak için çok sayıda prosedürden geçti.

Olağanüstü performans, verimlilik ve bağlanabilirlik sağlayan ExpertBook B9 OLED tek şarj ile 11 saate kadar pil ömrü sunuyor.

ASUS ExpertBook B9 OLED

Önceki nesillerle karşılaştırıldığında, dizüstü bilgisayarın çift fanlı, akıllı soğutma sistemi çalışma sıcaklıklarını yüzde 27’ye kadar düşürürken, gürültüyü %32’ye kadar azaltıyor. Ayrıca güç tüketimini de azaltıyor.

USB Power Delivery 3.0 destekli Thunderbolt 4 Type-C bağlantı noktaları, geleneksel bir USB 3.2 Type-A ve entegre HDMI 2.1 dahil olmak üzere geniş çeşitlilik sunuluyor.

Laptopta fiziksel bir web kamerası kalkanı da dahil olmak üzere gizlilik ve güvenlik ile ilgili çeşitli özellikler bulunuyor. Yüzle oturum açma için ASUS Adaptive Lock teknolojisi ile güçlendirilmiş bir kızılötesi (IR) kamera kullanılıyor. Bilgisayarda ayrıca parmak izi sensörü de mevcut.

Exit mobile version