ASUS ExpertBook B3 Flip Tanıtıldı: Neler Sunuyor?

ASUS, ExpertBook B3 Flip (B3402FVA) dizüstü bilgisayar modelini tanıttı. Peki, yeni laptopta hangi donanım bileşenleri bulunuyor?

ASUS, yenilenmiş dizüstü bilgisayar modeli ExpertBook B3 Flip‘i (B3402FVA) tanıttı. Yeni laptopta özel Copilot tuşu ile yapay zeka özelliklerine erişilebiliyor.

ASUS ExpertBook B3 Flip Özellikleri

Çok şık bir görünüme sahip olan ExpertBook B3 Flip, tam ekran esnekliği için 360° her pozisyona uygun menteşe, yeni bir bakış açısı sunan kamera ve basit, sezgisel giriş için hızlı şarj olan kalem içeriyor.

ASUS Antibacterial Guard dahil olmak üzere birçok kullanışlı sağlık koruma özelliğini içeren bilgisayar, TÜV Rheinland sertifikalı bir ekrana sahip. WiFi 6E teknolojisi, daha hızlı ve daha istikrarlı bağlantılar için ASUS WiFi Master teknolojisi ile daha da geliştirildi

4G LTE nano-SIM desteğine sahip olan bilgisayarda iki yönlü yapay zeka destekli gürültü engelleme teknolojisi ve gürültü azaltıcı kameralar mevcut.

ASUS ExpertBook B3 Flip Özellikleri

Intel Core 7 işlemci ve Intel UHD Graphics ekran kartına sahip ExpertBook B3 Flip, yerleşik belleğe ve belleği 40 GB’a kadar yükseltmek için bir SO-DIMM yuvasına sahip.

B3 Flip, ENERGY STAR, EPEAT Gold ve sıkı ASUS dayanıklılık testlerinin yanı sıra MIL-STD 810H ABD askeri standartlarını aşan sürdürülebilir, güvenilir, çevik ve dayanıklı malzemelerle tasarlandı.

Parmak izi sensörü, TPM 2.0 güvenliği, BIOS önyükleme kullanıcı parolası koruması, Kensington kilit yuvası, fiziksel web kamerası kalkanı ve daha fazlasını içeren birinci sınıf güvenlik özellikleri de bulunuyor.

Exit mobile version