Asus DSL-AC51 Wi-Fi Modem Router inceleme

ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber ve kablo hizmetlerine uyum sağlayan Asus”un DSL-AC51″i, ihtiyaçlarınızı uzun süre karşılayabilecek özelliklere de sahip. Toplam 733 Mbps’e ulaşan çift bant veri hızına sahip olan cihaz, 802.11ac standardını destekleyen bir ADSL/VDSL Wi-Fi modem router’dır. 802.11ac standardı, 5 Ghz bandında 433 Mbps kablosuz veri hızı sunarken 2,4 GHz”deki 802.11n”in performansı 300 Mbps. 

ASUS router’ınızı akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızı kullanarak 30 saniyeden daha kısa bir sürede ve sadece üç adımda kolaylıkla kurabiliyorsunuz. Router’ın kablolarını takın, bir web tarayıcısı açın ve kurulum sihirbazını takip ederek kısa sürede İnternet’e adım atın.
ASUSWRT’nin kullanımı kolay grafik kullanıcı arayüzü size ağınız üzerinde tam kontrol sağlayarak istediğiniz ayarları yapmanızı ve DSL-AC51’in tüm gücünü açığa çıkarmanızı sağlıyor.

Kolay kurulum ve kolay trafik yönetimi olanağı sayesinde ağ bağlantısı konusunda acemi olanlar bile gelişmiş özelliklerden faydalanabilir. Tecrübeli kullanıcılar ise ürünün IPv6 desteğini, birden fazla kablosuz SSID özelliğini ve şifrelenmiş VPN erişimini çok beğeneceklerdir.

Tek cihaz, iki işlev
DSL veya Ethernet WAN bağlantı seçenekleri sayesinde DSL-AC51, DSL modeme ek olarak kablosuz router veya sadece kablosuz router olarak kullanılabiliyor. İhtiyacınıza yönelik modu seçebiliyorsunuz. Bu sayede, güç sarfiyatı yapan iki ayrı cihaz kullanmak yerine tek cihazla hem enerjiden tasarruf edip hem de cihaz kalabalığına yol açmazsınız. İster temel bir ev kurulumu yapın isterseniz de gelişmiş bir kablosuz ağ kurmak isteyin, DSL-AC51 ihtiyacınız olan tüm esnekliği size sağlıyor. Dilerseniz iki modu eş zamanlı olarak kullanabilir ve ASUSWRT’deki çift WAN işleviyle de yönetebilirsiniz. 

ASUS AiRadar, özel ASUS RF ince ayar özelliğini kullanarak kablosuz bağlantıları akıllı bir şekilde geliştiriyor. Bu sayede kapsama alanı genişliyor, dinamik veri hızı artıyor ve kararlılık sağlanıyor.

Ağınızı her yerden kontrol edin
Her geçen gün daha çok mobil hale gelen hayatınızda, ağınızı bir uygulama ile yönetmek artık daha önce hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Kullanımı kolay ve sağlam bir şekilde en baştan geliştirilen yeni ASUS Router uygulaması, bilgisayarı açmanıza gerek kalmadan router’ınızı kurmanızı, ağ trafiğinizi yönetmenizi, bağlantı sorunlarını tespit etmenizi ve cihaz yazılımını güncellemenizi sağlıyor.

Misafirlerinize özel Wi-Fi
Kişisel parolanızı veya ağ kaynaklarınızı paylaşmak zorunda kalmadan İnternet bağlantınızı misariflerinize açabiliyorsunuz. ASUS Misafir Ağı her biri kendi kullanım limitlerine ve parolalara sahip altı ayrı misafir ağı oluşturmanıza olanak veriyor. Misafirler ana ağınıza veya diğer bağlı cihazlara erişemiyorlar.

Asus DSL-AC51 Fiyatı: 270 TL

Artıları:
•    Kurulum ve kullanım kolaylığı
•    Gelişmiş yazılımı
•    çift bandda toplam 733 Mbps hız

Eksileri:
•    USB portu yok

Exit mobile version