Assassin’s Creed Valhalla: Tombs of The Fallen Çıktı

Oyunseverlerin merakla beklediği Assassin's Creed Valhalla'nın yeni güncellemesi Assassin's Creed Valhalla: Tombs of the Fallen satışa çıktı.

Bilgisayar ve konsol oyuncularının oldukça ilgisini çeken Assassin’s Creed Valhalla oyununa ayrıca yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor.

Oyunun yayımcısı Ubisoft, bu yıl yeni oyun piyasaya sürmeyeceklerini ayrıca son oyuna yeni içerikler sunmaya devam edeceklerini açıklamıştı.  Ubisoft,  Assassin’s Creed Valhalla oyununa bununla birlikte Oskoreia sezonu ve Tombs of the Fallen güncellemelerini yayınladı.

Resmi Açıklama Geldi

Yayımcı Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla dördüncü sezonu ücretsiz yayımladı.  Oyunun ücretsiz olmasına rağmen bununla birlikte sınırlı süreli olduğu açıklandı. Oyuncuların bu serüvende ödül kazanmak için çeşitli etkinlik ve görevleri var. Oskoreia Festivali 11 Kasım-2 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

Oyuncuları bu festivale katılmaları için gerçekleştirmesi gereken bazı koşullar var. Oyunseverler ilk olarak İngiltere’ye varmalı ve oyunun iki hikayesinden en az birini tamamlamalıdır. Daha sonra ise 2. seviye yerleşim alanına sahip olmalılar.

Oskoreia Festivali’nde 3 Etkinlik Var

Oskoreia Festivali’nde oyunseverleri bekleyen ve yeniden oynanabilen tam üç etkinlik mevcut. Bunlar binicilik, okçuluk ve ruhlara karşı mücadele verilen bir turnuva olarak karşımıza çıkıyor.

Turnuvalarda oyunseverler çeşitli zorluklarla karşı karşıya gelecekler. Üst düzey eğitim alan savaşçılar ve vahşi yaratıklar gibi zorlu rakiplerle karşılaşacak.  Oyuncuların daha üst seviyede oynamaları için ise zor becerileri açması gerekiyor.

Festivaldeki diğer etkinlik olan okçuluk yarışmasında ise oyuncuların en yüksek puana ulaşmalarını zorlaştıracak yeni hedefler bulunuyor.

Oskoreia Festivali’ndeki yeni görevlerde ise bir sürpriz var. Bu yeni görevlerden biri de Mad Monk’un gizemini çözmek olacak.

Macerasever oyuncular için yepyeni Tombs of the Fallen karşılarına çıkıyor. İngiltere’de yer alan zindanlar, yerleşim alanlarının açılmasıyla ulaşılıyor. Oyuncular bu mezarları ücretsiz ziyaret ediyor.

Ubisoft’un en sevilen oyunları arasında yer alan Assassin’s Creed serisinin son oyunu, 10 Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıktı. Assassin’s Creed Valhalla franchise tarihinde ikinci yılında da güncelleme alan ilk AC oyun olacak.

Assassin’s Creed Valhalla’ya gelen yeni güncellemenin konsol ve  PC için yüklenecek boyutu da belli oldu. AC Valhalla 1.4.0 güncellemesi boyutları şu şekilde:

PC- 20.31 GB
PlayStation 5 – 6.75 GB
PlayStation 4 – 4.55 GB
Xbox Series – 25 GB
Xbox One – 20 GB

Exit mobile version