Assassin’s Creed Valhalla hayranları mikro dönüşümleri eleştiriyor

Assassin’s Creed Valhalla hayranlarından oyun ile ilgili mikro dönüşümlerden ötürü olumsuz yorumlar gelmeye başladı. Oyuncuların üzerinde anlaşabileceği bir şey varsa, o da mikro dönüşümlerin kötü olmasıdır. Kimse, ödeyecek nakit paraya sahip olana kadar oyunun küçük bir parçasının kilitli tutulduğunun söylenmesinden hoşlanmaz. En azından, genellikle oyunun küçük bir parçasıdır. Bazen geliştiriciler, bir oyunun içeriğinin büyük bir kısmının oyuncu tam fiyatı ödediğinde sunulması gerektiğini unutur. Oyuncular bunun Assassin’s Creed Valhalla ile olabileceğini düşünmeye başladı.

Final Fantasy XIV PlayStation 5’e geliyor

Reddit kullanıcısı Zuazzer’den bir gönderide, “Şu anda mikro işlem mağazasında dokuz zırh seti var. Tüm temel oyunda olduğu gibi.” ifadeleri yer aldı. Özellikle oyuncuların Assassin’s Creed Valhalla’yı oynamak için 70 dolar veya daha fazla para ödediğini düşünürken, bu zırhları “aşırı pahalı” olarak adlandırmaya devam ediyorlar.

Assassin’s Creed Origins ve Odyssey, oyunun ilk bölümlerinde bile oyuncuların seçebileceği zengin zırh seçeneklerine sahipti. Assassin’s Creed Valhalla, oyunun erken safhalarında nispeten daha azına sahipken, diğerleri yalnızca önemli bir eziyetten sonra veya kampanyada önemli bir ilerleme kaydettikten sonra açılıyor.

ASSASSIN’S CREED VALLAHA OYUNUNA GELEN YORUMLARDA TEPKİLER BÜYÜYOR

Zuazzer’in gönderisi, benzer fikirlere sahip Redditor’lardan şimdiden 5.000’in üzerinde olumlu oy aldı.

Zuazzer, “Ubi, mikro işlem mağazasına saçma şeyler eklemeye devam ediyor. Sadece oyuncuların çok küçük bir yüzdesinin gerçekten keyif alacağı içerikle paralarının balinalarını sağıyor. Üstelik, bu sadece kozmetik şeyler değil. Aynı zamanda oyunu etkiliyor ve bazı durumlarda oldukça güçleniyor. Ve sonra oyuncu tabanının geri kalanı nihayet bir zırh seti aldığında, bu olay özeldi. Tam anlamıyla üzerine biraz kan sıçradı.” sözlerini ekledi.

Yorumlarda yer alan bazı kişiler, Assassin’s Creed Valhalla’nın mikro dönüşüm modelini, oyuncu tepkisinden sonra tüm mikro dönüşümleri rezil bir şekilde ortadan kaldıran Middle-Earth: Shadows of War ile karşılaştırmaya başladı bile.

Ubisoft, gönderiye henüz yorum yapmadı.

Assassin’s Creed Valhalla birkaç aydır çıktığı için, oyunun en büyük gizemlerinden bazıları çözülüyor. Son zamanlarda oyuncular, bir kayaya vurmayı ve oyunu birkaç kez yeniden yüklemeyi içeren bir istismar kullanmadan Norden’s Arc yayını yasal olarak nasıl elde edeceklerini anladılar. Başka bir hayran daha da büyük bir gizemi çözdü.

Exit mobile version