Assassin’s Creed Serisinin En İddialı Genişlemesi Geliyor

Assassin's Creed Valhalla sızıntısı, yaklaşmakta olan genişleme hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı.

Yeni bir Assassin’s Creed Valhalla sızıntısı, bu kez belirtilmemiş bir Çince siteden geldi.  Bunun yanında Assassin’s Creed Valhalla’nın “God of War tarzı” bir DLC genişlemesi alacağı söylentisi ortaya çıktı.

Valhalla’nın 10 Mart 2022’de piyasaya çıkması muhtemel yeni genişleme paketi Dawn of Ragnarok, görünüşe göre “serinin tarihindeki en iddialı genişleme”si olarak tarihe geçecek.

Genişletmeyle ilgili daha fazla ayrıntı özellikle resimlerle ortaya çıktı. Ancak sızıntının tam olarak nerede gerçekleştiği veya hangi siteden- henüz netlik kazanmadı.

Metnin tamamı Çince olduğundan, genişletme açıklaması Google Çeviri aracılığıyla yapılmıştır. Bu nedenle aşağıdaki çeviri biraz kaba olma ihtimali var. Bunu akılda tutarak, genişlemenin sızdırılan kaynakta iddia edildiği gibi nasıl tanımlandığı şöyle:

“Hikaye, Kuzey mitolojisindeki muhteşem Dokuz Diyar’da geçiyor. Ayrıca burada don ve alev krallığının istilasıyla tehdit ediliyor” diyor. “Wat Alheim’daki cücelerin krallığı şimdi dağılıyor; savaş sırasında Odin’in sevgili oğlu Badr da ne yazık ki ölümsüz ateş devi Surut tarafından alındı.

Assassin’s Creed: Valhalla – Dawn of Ragnarok, bu serinin tarihindeki özellikle en iddialı genişleme paketi. Bu sefer Aivor, Odin’in kaderini, Kuzey’in savaşını ve bilgelik tanrısının kaderini bizzat tecrübe ediyor. Mitolojinin, çocukları kurtarmanın acil görevini üstlenmek, şimşeklerin yepyeni doğaüstü gücünü serbest bırakmak. Bu şok edici Viking efsanesinden sonra, tanrılar felaket tarafından yutulmadan önce kendi etinizi ve kanınızı kurtarın.”

Eivor ile en son kaliteli zaman geçirmenizin üzerinden biraz zaman geçtiyse, Assassin’s Creed Valhalla, Tombs of the Fallen için yeni DLC’nin mevcut olduğunu kaçırmış olabilirsiniz.

Eivor tüm Fallen Mezarlarını bulmak için İngiltere’yi araştırıyor. Bu, bulacağınız toplam dört yeni mezar olduğunu ortaya koyuyor.  Ayrıca mezarların her birinde bulmaca tarzı oyuna büyük önem verdikleri anlamına geliyor.

Assassin’s Creed Valhalla Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 10/ 64 bit
İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 – 3.1 GHz/ Intel i5 – 4660 – 3.2 GHz
Ekran Kartı: AMD R9 380 – 4 GB/ Nvidia GeForce GTX 960 4 GB
RAM: 8 GB
Depolama: 50 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 10/ 64 bit

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 – 3.2 GHz/ Intel i7 – 4790 – 3.6 GHz
Ekran Kartı: AMD RX 570 – 6 GB/ Nvidia GeForce GTX 1060 – 6 GB
RAM: 8 GB
Depolama: 50 GB

Exit mobile version