Assassin’s Creed Oyunları İndirime Girdi!

Steam'de başlatılan kampanya kapsamında Assassin's Creed oyunları çeşitli oranlarda indirime girdi. İşte önemli fırsat sunan kampanyanın detayları!

Assassin's Creed Oyunları İndirime Girdi!

Assassin’s Creed oyunları popüler dijital oyun mağazası Steam’de indirime girdi. Kampanya kapsamında serideki Valhalla’dan Odyssey’e Rogue’dan Origins’e kadar çok sayıda yapımın fiyatı çeşitli oranlarda düştü.

İndirime Giren Assassin’s Creed Oyunları

Dijital oyun mağazası Steam’de başlatılan kampanya kapsamında Assassin’s Creed isimli popüler oyun serisi indirime girdi. 15 Haziran tarihinde sona erecek kampanyada yüzde 75 oranında indirime giren Assassin’s Creed Valhalla’nın fiyatı 699 TL’den 174,75 TL’ye düştü.

Antik Mısır’da geçen Assassin’s Creed Origins ise yüzde 85 oranında indirime girdi. Böylelikle oyunun fiyatı bir süreliğine 104,85 TL oldu. Chronicles serisindeki üç oyunu içeren Assassin’s Creed Chronicles: Trilogy isimli paketin fiyatı ise 289 TL’den 86,70 TL’ye düştü.

Assassin’s Creed serisindeki video oyunlarının yanı sıra çeşitli DLC’lerin (indirilebilir içerik) de indirime girdiğini belirtelim.

Peki, siz bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyor musunuz? İndirim oranlarını nasıl buldunuz? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version