Assassin’s Creed Eskiye Dönecek Mi?

Assassin's Creed hayranları, serinin köklerine dönüp dönmeyeceğini tartışıyor. Bazı Assassin's Creed hayranları eski güzel günlerin özlemini çekiyor.

Breath of the Wild ve Elden Ring gibi oyunlar sayesinde ilgisizliğe dönüşmesine rağmen Assassin’s Creed, bir franchise devi olmaya devam ediyor. Ancak buna rağmen Ubisoft‘un IP tacındaki mücevher için bazı hayranlar dizinin artık onu popüler yapan şeye benzemediğini düşünüyor. Assassin’s Creed Origins ile başlayan oyunlar, hayranların yıllar önce rezonansa girdiği gizli aksiyon serilerinden ziyade daha standart RPG’lere benzemeye başladı. Oyunun bazı hayranları Assassin’s Creed’in ilk oyundaki formatına geri dönmek istiyor.

Reddit’teki Assassin’s Creed hayranları, dizinin köklerine geri dönmesi gerekip gerekmediğini tartışıyor. Redditor Turbulent-Mention, soruyu oyunun alt dizinine sokan ilk kişi oldu. Hayranların çoğunluğu Ubisoft’un görülen genişleyen açık dünyalar yerine “büyük bir şehir” sanal alanına geri dönmesini istemesine rağmen, birçok farklı görüş aldılar.

Assassin’s Creed Hayranları Ne İstiyor?

Redditor gezegen gemileri, serinin farklı bir şey üretmek için eski ve yeniyi birleştirmesi gerektiğini savunduğu için bazı farklı görüşler var. Unity ve Origins öğelerini birleştiren, RPG öğelerini ana hikayeden kaldıran, ancak önceki başlıklarda görülen yan görevleri ve diyalog seçeneklerini koruyan bir oyun görmek istediklerini açıklıyorlar.

Oyunların zamanla daha iyi hale geldiğini savunan, ancak Ubisoft’un gizlice hedeflerinize ulaşmak için daha fazla yol uygulamasını isteyen Redditor SellusGravius ​​var. Standart suikastların çok hantal olduğunu ve Ubisoft’un bir alana koşup yolunuzu kesmeyi daha eğlenceli hale getirdiğini düşünüyorlar. Ayrıca önceki oyunlarda görülen Assassin vs Templar hikaye vuruşlarına daha fazla odaklanmak istediklerini de açıklıyorlar.

İlk soruya yüzlerce yanıt varken, çoğu hayran Ubisoft’un bir sonraki oyunda işleri biraz sarsmasını istiyor. Ancak buna rağmen kesinlikle ele alınacak birçok farklı görüş var. Ubisoft’un Assassin’s Creed serisindeki bir sonraki oyunun bu Eylül ayında açıklanacağını duyurduğu gibi, olup olmayacağını öğrenmek için çok fazla beklememiz gerekmeyecek. Geliştiricilerin vahşi bir şeyler yapmasını umuyoruz.

Exit mobile version