Arcane 2. Sezon Fragmanı Yayımlandı

Arcane 2. sezon fragmanı yayımlandı. Peki, bu fragman League of Legends'a dayanan dizinin ikinci sezonu hakkında ne sunuyor?

Arcane 2. Sezon Fragmanı Yayımlandı

Arcane 2. sezon fragmanı çıktı. Dünyanın en popüler video oyunlarından biri olan League of Legends’a dayanan Netflix animasyonunun ilk sezonu 2021 yılında yayımlandı ve 9 bölüm sürdü. Riot Games’in kendine özgü tasarımı ve karakterlerin içine çeken hikâyesi o kadar çok beğenildi ki dizi kısa süre içinde ikinci sezon onayını aldı.

İkinci sezonu Kasım 2024’te yayımlanacak olan dizinin yeni sezona ilk bakış atmayı sağlayan fragmanı hem League of Legends hem Netflix kanalında yayına alındı. Ürkütücü fragmanda Singed ön planda yer alıyor.

Arcane 2. Sezon Çıkışı Neden Gecikti?

Arcane, League of Legends’ın büyük hayran kitlesi göz önünde bulundurulduğunda büyük titizlikle ele alınması gereken bir yapımdı. Neyse ki ilk sezon beklentileri karşıladı. Gerek izleyiciler gerek eleştirmenler Arcane dizisini çok beğendi. Dizinin aldığı yüksek puan, Arcane’in ikinci sezonu için anında onay almasını sağladı.

Dizinin ilk sezonu seyircileri merak içinde kalacak şekilde bitti. Hayranlar Jinx, Vi ve geri kalan karakterlere ne olduğunu öğrenmek için uzun bir zamandır bekliyor ancak buna rağmen ikinci sezonun çıkışına hâlâ uzun bir zaman var.

Riot Games CEO’su Nicolo Laurent, dizinin yeni sezonunun bu kadar gecikmesinin nedeni olarak acele etmek istememelerini gösterdi. Eylül 2023’te Arcane’in 2024 kışında yayımlanacağı duyuruldu ancak bu daha sonra Kasım 2024’e ertelendi. Bu da seyircilerin beklemesi gereken süreyi epey uzattı.

Bu son fragman, izleyicilerin Arcane’in ikinci sezonuna küçük bir bakış atmasını sağlıyor. Bununla birlikte ilk sezonun sonuna dair hiçbir ipucu sağlamıyor. Öte yandan birinci sezonda işaret edilen Warwick’in diziye girişini de doğruluyor.

Exit mobile version