Araba Sürmeyi Öğreten En İyi 5 Oyun

Araba sürmeyi öğreten oyun tavsiyelerimiz ile yola çıkmadan önce hazırlık yapmak ister misiniz? Bu oyunlara mutlaka göz atın!

Araba sürmeyi öğreten oyun arayışında mısınız? Aslına bakacak olursanız yalnız değilsiniz. Video oyunları, eğlenirken yeni beceriler edinmek isteyen herkesin başvurduğu yöntemlerden biridir. Bu becerilere araba sürmek de dahildir.

İçinde bulunduğumuz çağ dolayısıyla araba artık en önemli ihtiyaçlardan biri hâline geldi. Araba sürmek de bu nedenle herkesin sahip olması gereken beceriler arasında yer alıyor.

Yola çıkmadan önce denemeniz birkaç mükemmel simülatör var. Bu simülatörler sayesinde nasıl araba sürüleceği de dahil olmak üzere birçok bilgi edinebilirsiniz.

Araba Sürmeyi Öğreten Oyun Tavsiyeleri

Araba sürmeyi öğrenmenizi sağlayacak video oyunları arasında öne çıkan oyunlar yukarıdadır. Dilerseniz gelin, bu oyunlar hakkında daha detaylı bilgi sahibi olalım.

1. iRacing

iRacing, PC için en iyi yarış simülasyonlarından biri olarak kabul edilir. Oyunda hem rekabet ediyor hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de araba sürmenin nasıl bir his olduğunu deneyimliyorsunuz. Bütün bunları size yaşatabilecek çok nadir oyun vardır ve iRacing bunlardan biridir.

Oyun da hem diğer insanlarla yarış yapabilir hem de zamana karşı yarışlara katılabilirsiniz. iRacing’in oyunculara sunduğu seçenek yelpazesi oldukça geniştir.

iRacing

2. Forza Horizon 2

Forza Horizon 2, serinin en yeni oyunu kadar olmasa da grafikleri ile sizi büyüleyecek bir oyundur. Devasa büyüklükteki bir dünya, onu keşfetmeniz için sizi bekliyor.

Gerçekçi bir sürüş simülasyonu sunmakta diğer birçok oyun kadar başarılı olamasa da araba çeşitliliği bakımından oldukça iyi olduğunu belirtmek gerekiyor.

3. Grand Theft Auto V (GTA 5)

GTA 5 bir sürüş simülasyonu değildir. Franklin’i dışarıda tutacak olursak oyunda yarışlarla da çok fazla bir ilişiğiniz olmuyor fakat Grand Theft Auto V’in bu listede olmasının iyi bir sebebi var: Bu oyunda oldukça gerçekçi bir şekilde araba sürebiliyorsunuz.

4. City Car Driving

City Car Driving, dünyanın olmasa da listenin en iyi sürüş simülasyonu olmaya aday bir oyundur. Gerçek hayatta trafik ile nasıl baş edeceğinizi bilemiyorsanız bu oyunun size mükemmel bir yol gösterici olacağını belirtelim.

5. Beam NG Drive

Beam NG Drive, en gerçekçi sürüş simülasyonlarındandır. Öyle ki oyundaki her hareketiniz eş zamanlı olarak simüle edliir ve gerçekte nasıl bir sonuçla karşılanması gerekiyorsa öyle bir sonuç verir.

Aradığınız bir yarış oyunu değil de daha farklı bir şeyler mi? İlginç simülasyon oyunlarını inceleyin.

Exit mobile version