Apple Watch Series 7 Tasarımı Sızdırıldı

Apple Watch Series 7 hakkında büyük sızıntılar karşımıza çıktı. Tasarımı sızan akıllı saat, iPhone, iPad ve iMac gibi kare bir tasarıma sahip olarak karşımıza çıkacak. Ek olarak akıllı saat serisinin bu yılın sonbahar aylarında gelmesini bekliyoruz. İşte detaylar!

Güvenilir kaynak Jon Prosser, yeni Watch Series 7 temsili görsellerini paylaştı. Görsellerin akıllı saatin fotoğraflarına ve CAD dosyalarına dayandığını söylüyorlar. Ayrıca bu görseller, mevcut modellerde görülen yuvarlak çerçeve yerine yeni bir düz metal çerçeveye işaret ediyor.


İlginizi çekebilir: Apple Watch ile Eğlence!


Apple Watch Series 7 tasarımı sızdı! 

Tasarım, iPad Pro (2021) ve iPhone 12 serisinde gördüğümüze benziyor, bu nedenle tüm Apple donanım ekosisteminde daha birleşik bir görünüm ve his yaratıyor. Ancak şirket yeni saatinde bazı ince değişiklikler yaptı. iPhone ve iPad çerçeve kenarları oldukça keskinken, Watch Series 7 onları biraz daha yuvarlak hale getirerek kullanıcının bileğini incitmesini engelliyor gibi duruyor.

Apple Watch Series 7

Önceki modellerde olduğu gibi, kullanıcılar Watch Series 7’yi dahili dokunmatik ekran aracılığıyla kontrol edecekler. Ayrıca, muhtemelen yine bir OLED paneli olacak ve görseller, daha ince çerçeveler beklememeniz gerektiğini gösteriyor. Ekranı tamamlayan, önceki ile aynı görünümü koruyan dijital bir taç, telefon görüşmeleri için küçük bir mikrofon. Bunların yanında Apple’ın Walkie-Talkie modu ve her zamanki hap şeklindeki yan düğme oluyor.

Apple Watch Series 7 tasarımı değişiyor

Akıllı saatin diğer tarafında hoparlörler mevcut. Bilmediğimiz bir nedenden ötürü, hoparlör yuvaları öncekinden çok daha büyük duruyor. Ancak Apple bu değişiklikle bir yenilik planlıyor olabilir.

Apple Watch Series 7

Bu yılki Watch modellerinin boyutları hakkında bir bilgi yok. Ancak görseller kesinlikle Apple’ın başka bir nesil için mevcut Watch kayışlarıyla uyumluluğunu koruyacağını gösteriyor.

Watch Series 7 ile Prosser, Apple’ın yeni bir Yeşil seçeneği sunma ihtimali olduğunu bildirdi. Şirketin deneysel yüzeyler üzerinde çalıştığı söylentiler arasında. Bu yüzden henüz hiçbir şey kesin değil.

Jon Prosser’ın sızıntı yaptığı videoyu bu linkten izleyebilirsiniz.

Exit mobile version