Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE 12 Ekim’de stoklarda

Apple’ın Eylül ayında tanıttığı yeni nesil akıllı saatleri Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE, Türkiye’de 12 Ekim’de stoklara giriyor. Bu iki yeni akıllı saati 12 Ekim’den itibaren kullanabileceksiniz. Şu an ön siparişe açılan Apple Watch Series 6 ve bu saate göre daha uygun fiyatlı olarak üretilen Apple Watch SE 12 Ekim’den itibaren gönderim sürecine geçecek. Bu iki ürünü online mağazalardan sipariş vererek satın alabilirsiniz.

APPLE WATCH SERIES 6 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Apple Watch Series 6’da Apple’ın geliştirdiği S6 işlemci yer alıyor. Bu işlemci iPhone 11 serisinde bulunan Apple A13 Bionic’i temel alıyor. S6 işlemcinin enerji verimliliği yüksek tasarımı sayesinde sürekli açık ekran daha iyi şekilde çalışacak. Apple Watch Series 6 ile birlikte yeni saat kadranları ekleniyor. Tasarımda kordonlarda dikkat çekiyor. Yeni bir kordon tipi Solo Loop. Tokasız gelen bu kordon farklı renk ve malzeme seçenekleriyle gelecek. Apple Watch Series 6’yı 3.799 TL’ye satın alabilirsiniz. Ayrıca 44 mm boyutundaki kasa için ise 4049 TL ödemeniz gerekecek.

SONY PLAYSTATION 5’İ TAMAMEN PARÇALADI

APPLE WATCH SE ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Apple Watch SE, düşme algılama, pusula ve yüzmeye dayanıklı kasa, Aile Kurulumu, yüz paylaşma, uyku takibi ve yine yeni Apple Watch Series 6’da bulunan diğer imza özellikleri dahil olmak üzere Series 3’ün birçok özelliğini barındırıyor. Apple Wactch SE’nin 40 mm fiyatı 2.699 TL iken 44 mm fiyatı 2949 TL…

APPLE WATCH SERIES 6 VE SE İÇİN FAMILY SETUP UYGULAMASI TANITILMIŞTI

Apple Watch’ın aile içinde kullanılması için Family Setup isimli bir özellik tanıtıldı. Çocukların kiminle iletişime geçebileceğini Family Setup ile kullanıcının belirleyeceği tanıtıldı. Otomatik lokasyon bildirimleri Family Setup ile kullanılabilecek. Family Setup’ı, Apple Watch Series 4 ve üzeri seriler kullanabilecek.

Exit mobile version