Apple Watch Series 3, WatchOS 7 ile çökme sorunu yaşıyor

Apple Watch SE aşırı ısınma sorunu

Yeni özellikleriyle birçok kullanıcı tarafından beğenilen WatchOS 7, ne yazık ki bazı Apple Watch Series 3 sahiplerini memnun etmek bir yana, bir hayli üzmüş durumda, çünkü bu yeni işletim sistemi pek çok akıllı saatin çökme sorunu yaşamasına neden oluyor.

Genelde yeniden kurulum seçeneği bu tip durumları çözmekte yeterli olurken ne yazık ki bu kez sonuç vermiyor. Destek forumlarında bataryanın hızlı bir şekilde bittiğini ve cihazın kendi kendine yeniden başlatma sorunu olduğunu belirten kullanıcılardan biri, ”Güncellemenin ardından en az 3 kere kendi kendine kapanma sorunu yaşadım. Buna ek olarak saat bileğimdeyken 4 kez kilitlendi ve 2 kez de telefonum ile olan bağlantısı koptu. Pili de 8 saat içerisinde yarı yarıya azaldı.” sözleriyle yaşadığı problemin boyutu hakkında bilgi verdi..

Kullanıcılar ayrıca, 24 Eylül tarihinde yayına verilen WatchOS 7.01 güncellemesinin de sorunları çözüme kavuşturmadığını söyledi. Apple’ın bir sonraki güncelleme ile bu hatalar dizisine bir son vermesi bekleniyor.

Exit mobile version