Apple Watch SE Aşırı Isınma Sorunu Yaratıyor!

Bugüne kadar en çok tercih edilen cihazlar içerisinde yer alan Apple Watch SE, aşırı ısınma sorunu ile karşı karşıya. Hadi gelin detaylara birlikte göz atalım.

Akıllı saatler birçok kişi için hayat kurtarıcı olabiliyor. Ancak bazıları içinse sadece standart bir cihazdan ibaret. Her ne amaçla kullanılırsa kullanılsın hiç kimse böyle bir cihazın aşırı ısınmasını veya bozulmasını istemez. Güney Kore’de Apple Watch SE kullanıcıları işte tam da böyle bir sorun ile karşı karşıya. 

Apple Watch SE aşırı ısınma sorunu neyden kaynaklı?

Ekran yanması olarak da tabir edilen bu sorun nedeniyle, cihazlarda ciddi ölçüde “ekran yanma” sorunu gerçekleşiyor. Bu saati kullanan kişilerden bir tanesi, gece vakti kolunda oluşan sıcaklık nedeniyle uyandığını söylüyor. Bu durum, onun saati kolundan çıkarmasıyla daha az zarar görmesini sağladı.

Apple Watch SE

Başka bir kullanıcı ise cihazın şarja takıldığında benzer sorunlar oluşturduğunu söyledi. Şimdilik Apple akıllı saat cihazlarından herhangi birisi tamir ile karşılaşmadı. Bu nedenle problemin tam olarak nereden kaynaklandığı bilinmiyor. Firmanın akıllı saat operasyonlarından sorumlu olanlar, hızlıca problemi bulmaya çalışıyor.

Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE 12 Ekim’de stoklarda

Tüm bunların çok daha vahim sonuçları olabilir. Mesela Apple Watch saatlerindeki aşırı ısınma, tüm modellerde görülüyorsa işler daha da karışabilir. Böyle bir durumda gelecek şikayet yoğunluğunu tahmin etmek zor değil. Sizce Apple akıllı saatleri, hangi sebepten dolayı ekran yanma problemi yaşıyor? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version